Ξυπνάς ένα πρωί και συνειδητοποιείς πως ο κόσμος γύρω σου γκρεμίζεται. Χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου και ό,τι πίστευες στην μέχρι τώρα ζωή σου ξαφνικά γίνεται ψέμα. Πηγαίνεις στο μπάνιο, γυρνάς και πάλι τα ίδια. Τόσες ωραίες φωτογραφίες στο discover, τόσα χαμένα likes σε παραλίες, χώρους γραφείου και εξοχές, τόσες καρδούλες να πηγαίνουν στα τάρταρα χαμένες. Γιατί το κάνετε αυτό στον απλό τον άνθρωπο, πείτε μου.

Αφού λοιπόν, κάνω έκκληση στους αγαπημένους μου φίλους Kevin (Systrom) και Mike (Krieger), που δεν με ξέρουν ακόμη αλλά θα με μάθουν, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ; Δεν φωνάζω, παράπονο κάνω. Με επιχειρήματα και φωτογραφικό υλικό που θα επισυνάψω για να υπερασπιστώ όλους εσάς (και εμένα δηλαδή) που νιώθουμε την εξαπάτηση του Instagram στην ζωή μας.

Αρχίζοντας με αυτό, που μας έδινε τόσο καιρό την δύναμη να πηγαίνουμε στα μαθήματα της γιόγκα για ένα αγαπημένο (άλλο ήθελα να πω αλλά τέλοσπαντων) head stand.

Instagram Lies Savoir Ville

Που κοιτούσαμε φωτογραφίες για να φτιάξουμε επιτέλους το μπαλκόνι μας όσο ωραίο είναι του @site.baritone στο Instagram μα δεν μπορούσαμε με DIY όση προσπάθεια και αν καταβάλαμε. 

Instagram Lies Savoir Ville

Που δεν καθόμασταν σε παραλία τα καλοκαίρια αν δεν ήταν απόλυτα ερημική με πεντακάθαρη χρυσή αμμουδιά.

Instagram Lies Savoir Ville

Που δεν τρώγαμε το φαΐ μας γιατί δεν βρίσκαμε το Kinfolk στην βιβλιοθήκη.

Instagram Lies Savoir Ville

Που κάθε φορά που πηγαίναμε σε ύψωμα ψάχναμε την Αθήνα αντί να βρούμε τον διαχειριστή και να ανέβουμε απλώς στην ταράτσα της πολυκατοικίας για το κλικ.

Αν ποτέ τα spin-off αποφάσιζαν να κάνουν τους δικούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αμφιβάλλει κανείς ότι το Better call Saul θα έφτιαχνε μια αξιοζήλευτη σειρά μεταλλίων;

Που τσακωνόμασταν σε κάθε εκδρομή να νοικιάσουμε ποδήλατο να βρούμε εκείνον τον ωραίο, γεμάτο δέντρα, καθόλου πολυσύχναστο δρόμο.

Instagram Lies Savoir Ville8

Ή να θυμηθώ καλύτερα το ότι δεν μπορούσαμε να γράψουμε κείμενο αν ο χώρος εργασίας δεν είναι σαν το κρεβάτι της @oum.lala;

Instagram Lies Savoir Ville8

Άσε καλύτερα να μην τα θυμηθώ όλα αυτά γιατί θα με ψάχνετε σε πόλεις και βουνά.