Βρήκες τον κατάλληλο ή καλύτερα τον ένα, ερωτευτήκατε και μετά ήρθε η αγάπη. Κάθε ζευγάρι έχει μικρές καθημερινές ή και όχι συνήθειες που το κρατάνε δεμένο. Μικρά μυστικά που θα κάνουν και εσένα να πάρεις master σε αυτό που λέγεται αγάπη. Γιατί μην ξεχνιόμαστε, δε φτάνει μόνο ο κόπος, χρειάζεται και τρόπος! Έτσι και αλλιώς οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν πάντα τη διαφορά.

#Το κλειδί είναι η επικοινωνία

Ολα οσα κανουν ενα ζευγαρι ευτυχισμενο

Για να σε καταλάβω, χρειάζεται πρώτα να σε ακούσω. Όταν ο χρόνος περνάει πολλά ζευγάρια σταματάνε να ακούν κυρίως να μιλάνε ο ένας στον άλλον. Πάρτο ξανά από την αρχή, ξεκίνα να τον ακούς όπως έκανες όταν τον γνώρισες, όταν ακόμη δεν ήξερες τίποτα γι’αυτόν. Ίσως να έχει πολλά να σου πει και ίσως να σου βγουν και εσένα άλλα τόσα.

#Ποιοτικός χρόνος aka ο ένας δοκιμάζει αυτά που αρέσουν στον άλλον

Ολα οσα κανουν ενα ζευγαρι ευτυχισμενο

Είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια σχέση να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στα θέλω, στις επιδιώξεις ακόμη και στα χόμπι του άλλου. Ξεκίνα να κάνεις κάτι που του αρέσει, μαζί του, και θα δεις ότι και αυτός θα σε ακολουθήσει σε αυτά που σου αρέσουν. Οι κοινές συνήθειες δένουν τα ζευγάρια περισσότερο. Τι καλύτερο από το να γίνετε hobbie buddies; Είτε αυτό περιλαμβάνει μαγειρική, είτε pro (εχμ, αν είναι μπασκετικό το αγόρι σε πληροφορώ ότι υπάρχει το 2k) τα βράδια που ο κολλητός του είναι απασχολημένος και όχι μόνο.

#Μάθε να συγχωρείς

Ολα οσα κανουν ενα ζευγαρι ευτυχισμενο

Και μάθε να μην κρατάς μούτρα, έτσι καμία παρεξήγηση δε λύθηκε. Ααα και να λες συγγνώμη, αυτό που το πας; Γυρίζουμε στο #1 την επικοινωνία.

#Κάντε μαζί σχέδια

Ολα οσα κανουν ενα ζευγαρι ευτυχισμενο

Μακροπρόθεσμα αλλά και μικρά καθημερινά πλάνα όπως το τι θα φάτε σε δύο ώρες. Κανονίστε ένα ταξίδι με κάθε του λεπτομέρεια, ο ένας μπορεί να βρει τα εισιτήρια και ο άλλος τα καλύτερα street food. Βρείτε μια περίεργη συνταγή στο internet, ψωνίστε τα υλικά και πειραματιστείτε! Τα δεμένα ζευγάρια πάντως το κάνουν.

#Θαυμασμός

Ολα οσα κανουν ενα ζευγαρι ευτυχισμενο

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια θαυμάζουν ο ένας τον άλλον και φροντίζουν να το δείχνουν. Είναι καλός στη δουλειά του; Είναι καλός στο μπάσκετ; Κάνει καλή ομελέτα ή μήπως κάνει καλό..εεε σέξ; Σε ό,τι και αν είναι καλός φρόντισε να του το δείχνεις. Οι άντρες αγαπάνε τα κοπλιμέντα και εμείς αγαπάμε αυτούς.

#Αλήθεια και μόνο αλήθεια

Δε χρειάζεται κανείς να πει κάτι παραπάνω για αυτό.

#Θυμήσου αυτή τη μαγική λέξη με τα 9 γράμματα

giphy-40

Ευχαριστώ. Μικρές καθημερινές υπενθυμίσεις ότι σέβεσαι αυτόν που έχεις απέναντί σου θα τον κάνουν να σκεφτεί και αυτός τα ευχαριστώ που παραμέρισε. Τα πρωινά που σου κάνει καφέ, ένα ευχαριστώ μπορεί να αλλάξει τη μέρα και των δύο. Τόσο απλά.

#Όχι στην αδερφοποίηση

Ολα οσα κανουν ενα ζευγαρι ευτυχισμενο

Τον αγαπάς, σε αγαπάει αλλά για να είστε ευτυχισμένοι δε σημαίνει πως πρέπει να σε βλέπει και να τον βλέπεις σε όλες σας τις στιγμές, κράτα και κάτι για τη μαμά και την κολλητή σου. Κράτα και κάτι για το σασπένς. Ναι μωρό μου, οι τρίχες στα πόδια μόνες τους βγαίνουν, δεν είναι τέλειο;