Εκτός των άλλων πρόκειται να μάθουμε για την νέα ταινία του Christopher Nolan, της Sofia Coppola και κάτι από DC Comics. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις ταινίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2017, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Dunkirk

screen-shot-2016-08-04-at-3-04-52-pm

H νέα ταινία του Christopher Nolan, σε σενάριο και σκηνοθεσία, είναι γεγονός. Με πρωταγωνιστές τους Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh και άλλους, σίγουρα πρέπει να περιμένουμε πολλά από την συγκεκριμένη ταινία. Παρουσιάζονται γεγονότα του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και συγκεκριμένα στρατιώτες από Βέλγιο, Βρετανία, Καναδά και Γαλλιά οι οποίοι περικυκλώθηκαν και απομονώθηκαν από τον γερμανικό στρατό.

Αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Ιουλίου.

Δες το trailer αλλά και περισσότερα για την ταινία εδώ.

Spiderman: Homecoming

spiderman-640x306

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτήν την ταινία. Σίγουρα η νέα ταινία δεν έχει τίποτα που να θυμίζει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας από Spiderman. Η ταινία δεν αφορά πλέον την φυσική του προέλευση, αλλά τη διανοητική του. Περισσότερα στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου.

Προς το παρόν δες το trailer:

Valerian and the City of a Thousand Planets

la-et-mn-valerian-and-the-city-of-a-thousand-planets-trailer

O παραμυθάς Luc Besson μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ταινίες (βλ.Lucy). Και αυτή την φορά λοιπόν, δημιουργεί τον Βαλέριαν (Dane DeHaan) και την Λόρελαϊν (Cara Delevingne) oι οποίοι εξερευνούν τον Σιρτ, την πρωτεύουσα ενός συστήματος 1000 κόσμων.

Bonus no1: Αυτή η ταινία σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του αγαπημένου Clive Owen αλλά και του Ethan Hawke.

Bonus no2: Ο Luc Besson ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό πως στην ταινία θα έχει έναν “μεγάλο ρόλο” και η Rihanna.

Και επειδή το trailer δεν είναι αρκετό, ορίστε και ένα μικρό teaser που ανέβασε το twitter ο δημιουργός της, με σκηνές που δεν υπάρχουν στο trailer.

The Beguiled

beguiled2

H Sofia Coppola υπογράφει την σκηνοθεσία και η Nicole Kidman με την Elle Fanning και την Kirsten Dunst πρωταγωνιστούν. Γυναικεία υπόθεση λοιπόν-ή μήπως όχι;- και μην μου πεις ότι δεν σε πείσαμε ακόμα πως πρόκειται για μια ταινία που σίγουρα θα συζητηθεί. Ένας στρατιώτης (Colin Farrell) στον αμερικάνικο εμφύλιο, βρίσκει καταφύγιο σε ένα σχολείο θηλέων. Πώς θα αντιδράσουν σε αυτό οι γυναίκες οικότροφοι;

Η ταινία μάλλον αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών, πριν βγει στις αίθουσες το Ιούνιο του 2017.

Δες το trailer:

Wonder Woman Οι ταινιες που περιμενουμε μεσα στο 2017   Η θρυλική Αμαζόνα της DC Comics, Wonder Woman, μπορεί και θα κάνει τα πάντα για να σώσει την ανθρωπότητα. Η πρωταγωνίστρια Gal Gadot έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις από την εμφάνισή της ως Wonder Woman στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ Batman Vs Superman. Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ταινία στους κινηματογράφους στις 8 Ιουνίου.