Η Carrie Bradshaw συνεχίζει να εμπνέει. Σχέσεις, έρωτες, ρούχα, παπούτσια και κοκτέιλ. Μάλλον οφείλουμε σε αυτή τη σειρά- που αγαπήσαμε όσο λίγες άλλες- την παραδοχή ότι δύσκολα θα βρει ταινία – αντικαταστάτη.

Η Patricia Field μας έμαθε ότι το σημαντικότερο συστατικό για ένα σωστό οutfit είναι τα παπούτσια. Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μίνι αφιέρωμα στις στιγμές που η σειρά μας έμαθε όλα όσα πρέπει να φοράμε. Και το καλύτερο; Ότι πάνω στα ψηλοτάκουνα τα κορίτσια του Upper East Side λύνουν με δεξιοτεχνία όλα τα προβλήματά τους. Γιατί όχι και εδώ λοιπόν; Μετά τις παρακάτω φωτογραφίες ίσως αναγκαστείς και εσύ να δεις αυτή τη σειρά από την αρχή. Που ξέρεις; Μπορεί αυτή τη φορά να σου διδάξει κάτι ακόμη.

1. Η πρόταση γάμου από τον Mr.Big  Το πιο εμβληματικό παπούτσι της σειράς δεν ήταν άλλο από αυτό το Manolo Blahnik. Μάλλον ο Big ήξερε.

giphy-3-1 2. Η ανακάλυψη των Manolo στη Vogue Για αυτά τα Mary Jane είχε πει η Carrie χαρακτηριστικά: “Μέχρι τώρα πίστευα πως είναι αστικός μύθος”  5dd1db0ffc90487ab892da5231809a8f

3. O πωλητής με το φετίχ στα παπούτσια Εντάξει, δεν ήταν και η πιο ευχάριστη στιγμή, αλλά η Charlotte κατάφερνε πάντα να τα κάνει όλα χαριτωμένα.

3 4. Οι υπολογισμοί της Carrie ” Έχω ξοδέψει 40.000 δολάρια σε παπούτσια και δεν έχω που να μείνω; “. Χωρίς σχόλιο.

giphy 5. Η απώλεια του Jimmy Choo Όταν η Carrie βγήκε με τον πολιτικό Bill Kelley και αποφάσισε να γυρίσει σπίτι της με το φέρι μποτ και όχι με το αμάξι του μάλλον τιμωρήθηκε.

5 6. Η σέξι πλευρά της  Αυτή θεώρησε ότι η γούνινες παντοφλίτσες είναι σέξι. Εμείς πάλι όχι. Μας άρεσε περισσότερο με τα flip flop της.

0284ecdc1c7e155a143d7d8b03ece84c-city-style-carrie-bradshaw

Διάβασε περισσότερα εδώ αν είσαι fan του Sex and the City