tumblr_lkydizfxQo1qdty51o1_1280_large

Έχει μαστερ στο να κάνει μεγάλες, σφιχτές αγκαλιές, είναι εκπαιδευμένος στις κοριτσίστικες τσιρίδες, κατανοεί τα προβλήματα μεταξύ των γυναικών, μπορεί να κουμαντάρει κρίσεις υστερίας επειδή δεν πήρε ο Τάκης τηλέφωνο. Αντέχει πολλά κορίτσια σ ένα δωμάτιο, έχει δοκιμάσει ξανά καμμένες τηγανιτές πατάτες απ όταν πειραματιζόταν η αδερφή του, ξέρει να κάνει υπομονή μέχρι να κλείσεις το τηλέφωνο. Δεν θα του τραβήξεις ποτέ την προσοχή με το να βάλεις τα κλάματα επειδή δεν γίνεται το δικό σου. Αυτά τα έχει ζήσει 122522 φορές στην ζωή του.

1. Είναι ατρόμητος στην γκρίνια

Ο άνθρωπος για τον οποίο ο λόγος, έχει κερδίσει σε αγώνες πείνας, αγώνες του τηλεκοντρόλ, σε μαραθωνίους ”θέλω κάτι γλυκόοο, τώρα θέλω κάτι αλμυρόοο”, έχει πάρει βραβεία υπομονής σε σχόλια ”Γιάννη τι θα γίνει με την πετσέτα στο μπάνιο;” και βέβαια έχει ακούσει τα πάντα για τους άντρες από το άλλο δωμάτιο, ”είναι γαϊδούρια” ή δεν ”υπάρχουν πια”. Θα σε καταλάβει όταν στέκεσαι μπροστά στην γεμάτη ντουλάπα και δεν θα χρειαστεί καν να πεις: δεν έχω τίποτα να βάλω. Μη το πεις καν. Είναι τόσο αυτονόητη η ατάκα για εκείνον όσο και για την κολλητή σου. Τόσες φορές το έχει ακούσει.

*Το ότι είναι ατρόμητος δεν σημαίνει ότι αντέχει την γκρίνια. Απλά την κατανοεί και μέχρι εκεί. Μάλλον.

2. Είναι προστατευτικός

Το αγόρι αυτό έχει παίξει κλωτσιές-μπουνιές με τον Γιωργάκη στο νηπιαγωγείο για τα μάτια της αδερφής του και αργότερα στο Λύκειο έχει στραβοκοιτάξει τον Παπαδόπουλο από το Γ3 που γλυκοκοίταζε την αδερφή του. Το πιο πιθανό να την έχει πάρει μαζί του σε κάθε πάρτυ/σινεμά/βόλτα που έχει πάει εκείνος και να τον έχουν στείλει σε κάθε πάρτυ/σινεμά/βόλτα που έχει πάει εκείνη, για να την προσέχει. Μπορεί να έχουμε 2016 αλλά τα αγόρια ακόμα προσέχουν τις αδερφές τους και πολύ καλά κάνουν. Το ίδιο θα κάνει και μαζί σου.

*Δεν ισχύει το ίδιο με τις κατσαρίδες. Εδώ θα πρέπει να δουλέψεις το θέμα μόνη σου.

3. Ξέρει πως είναι να έχεις στο σπίτι ένα πληγωμένο κορίτσι

Ειδικότερα εαν έχει κοντινή ηλικία με την αδερφή του, το πιθανότερο είναι πως έχει ακούσει το ”δεν μου έχει στείλει ο Τάκης εδώ και 2 ώρες και 15 λεπτά, να δες και εσύ” όσες φορές το έχεις σκεφτεί και εσύ η ίδια. Εχει δει την αδερφή του να κλαίει επειδή έχασε μια κολλητή, επειδή έχασε ένα δαχτυλίδι στον νιπτήρα, επειδή δεν της πέτυχε το γλυκό, επειδή πονάει η κοιλιά της. Την έχει δει να κλαίει στο μπάνιο, στο δωμάτιο, στο χωλ, στο μπαλκόνι, στο ασανσέρ, στα σκαλιά στο πεζοδρόμιο.

*Το πιο πιθανό είναι να ξέρει πως όταν ένα κορίτσι κλαίει το μόνο που χρειάζεται είναι μια αγκαλιά και δυο τρεις σοκολάτες. Αυτό ισούται με σοφία διακοσίων ετών ανθρώπου.

4. Καταλαβαίνει τις γυναίκες

Όταν ένα αγόρι έχει καθαρίσει ξανά και ξανά έναν καθρέφτη στο μπάνιο είναι επειδή κάποιο κορίτσι παλιά του είχε πει ΚΑΝΤΟ ΞΑΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ. Επίσης καταλαβαίνει χωρίς πολλά πολλά γιατί πρέπει να σηκώσει το καπάκι της τουαλέτας. Δεν έχει απορία γιατί τα κορίτσια δεν αγαπάνε τα μαθηματικά και ξέρει πως κάπου κάπου πρέπει να χάνει στα επιτραπέζια για να κάνει την χάρη στην αγαπημένη του αδερφή.

*Παραμένει αγόρι όμως, και είναι πολλά αυτά που δεν μπορεί να χωνέψει από την υπεραναλυτική οπτική της κοπέλας του.

5. Έχει συνηθίσει τα ροζ πράγματα στο σπίτι

Μεγάλο προσόν. Ισάξιο του να ξέρει να μαγειρεύει.

Αντέχει την ροζ οδοντόβουρτσά σου, μπορεί να ανεχτεί μια φορά το εξάμηνο λίγο λουλουδάτο ύφασμα στα σεντόνια του και δεν θα γκρινιάξει πολύ εάν στο ΙΚΕΑ καλοκοιτάξεις τις ροζ πετσέτες (αρκεί να μην τις αγοράσεις).

*Μπορεί να έχει μεγαλώσει σε δωμάτιο που το μοιραζόταν με την αδερφή του και είχε ροζ κουρτίνες, μη περιμένεις όμως να δεχτεί τα 112 καλοτακτοποιημένα μαξιλαράκια στον καναπέ. Να ξέρουμε τι λέμε.

6.  Εαν είναι μεγαλύτερος, έχει δώσει συμβουλές σ ένα κορίτσι

”Μαρία μην τον πάρεις τηλέφωνο, ο τύπος είναι τρόμπας”. Ακούγεται τρεις φορές τον χρόνο σε κάθε σπίτι που έχει διαφορετικού φύλου παιδιά.

*Η γράφουσα υποστηρίζει πολύ την απλότητα της αντρικής σκέψης και έρχεται να σου πει πως αυτό το αγόρι έχει μπει στην διαδικασία να ακούσει παράπονα από ένα άλλο κορίτσι και έχει δώσει συμβουλή απλή και κατανοητή ώστε να δράσει η εκάστοτε αδερφή. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο αδερφός ξέρει να ξεχωρίζει πως είναι ένας γνήσιος τρόμπας, άρα και έχει την ευκαιρία του να μην γίνει και ο ίδιος. Με αντιλαμβάνεσαι;

7. Ξέρει τι θέλεις

Μεγαλωμένος με ένα κορίτσι έχει διεκδικήσει να δει την αγορίστικη ταινία, να μην βαφτεί το δωμάτιο σομόν, να χωρέσουν και τα πλειμομπιλ στην βιβλιοθήκη. Έχει εκπαιδευτεί στο τι θέλει η αδερφή του. Έχει νικήσει σε αγώνες διεκδίκησεις αλλά έχει μάθει και να χάνει. Έχει πάρει πτυχίο στα γυναικεία ”θέλω”.

*Υπήρξαν στιγμές που κάποια από αυτά έπρεπε να τα αντικρούσει με νύχια και με δόντια.

Αυτό το αγόρι που μοιάζει τόσο ιδανικό, είναι μαθημένο να ζει με μια γυναίκα κοντά στην ηλικία του από πολύ μικρός. Αυτό ισούται με ένα μικρό ιδιαίτερο πανεπιστήμιο. Το ίδιο αγόρι όμως έχει απολαύσει και στιγμές απόλυτης λατρείας. Έχει πάντα ένα δικό του κορίτσι στο σπίτι να τον ντύσει, να του διαλέξει ρούχα, να του φτιάξει μια ομελέτα. Είναι συναισθηματικά ασφαλής με τα κορίτσια γιατί μεγάλωσε με δύο έτοιμες, δυνατές θαυμάστριες. Την αδερφή και την μαμά. Do the math εάν έχει παραπάνω από μια αδερφές.

Και εσύ αυτές τις γυναίκες πρέπει να τις κερδίσεις. Σχεδόν όσο πρέπει να κερδίσεις και αυτόν.

*Ο Ryan Gosling, ο Channing Tatum, ο Josh Duhamel και ο David Beckham έχουν αδερφές. Βγάλε συμπεράσματα.