Για να άνοιξες το άρθρο σημαίνει πως στο κεφάλι σου υπάρχει η ερώτηση του “γιατί;”. Και σου έχω πολλές απαντήσεις αλλά η βασική είναι το ότι αυτός που συμφωνεί μαζί σου σε όλα είναι και αυτός που δεν θα αντέξεις να έχεις δίπλα σου για περισσότερο από μήνα. Για να δεις πόσο large είμαι.

Στα πρώτα ραντεβού καταλαβαίνεις αν ταιριάζεις με τον άλλον. Αν θέλεις να ξαναβγείς, αν βαρέθηκες, αν σε εξιτάρει. Αυτός που θα συμφωνήσει μαζί σου σε όλα λοιπόν, δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που σε εξιτάρει. Δεν βγαίνουμε για να κάνουμε σχέση, ούτε για να κάνουμε σεξ. Βασικά, αν θέλεις να κάνεις σεξ φρόντισε να διαφωνείς μαζί της σε όλα. Και δεν θα την ξαναδείς και θα έχεις εκπληρώσει το στόχο σου. Βγαίνουμε για να γνωριστούμε καλύτερα, να δούμε αν θα μπορούσε να βγει κάπου όλη αυτή η φασαρία που κάνουμε σαν άνθρωποι που λέμε ότι είμαστε.

Οι αντρες που συμφωνουν με ολα μενουν στα πρωτα ραντεβου savoir ville

Και έρχεσαι εσύ που συμφωνείς μαζί της σε όλα. Είτε επειδή γουστάρεις να μπεις στο βρακί της κυριολεκτικά ή επειδή νιώθεις πολύ μόνος για να ψάξεις για κάποια που ταιριάζεις όντως. Μάντεψε όμως τι από τα δύο δεν θα γίνει. Και τα δύο. Αυτό γιατί η κοπέλα που έχεις απέναντί σου δεν ψάχνει κάποιον για να την επικροτεί μερόνυχτα μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα που θα αρχίσει να γκρινιάζει γιατί ξαφνικά τίποτα απ’ όλα αυτά που κάνει δεν θα του αρέσει και θα την κατηγορεί. Ε, όχι. Γι’ αυτό και οι κοπέλες πλέον, αν σε δουν να συμφωνείς πολύ αλλάζουν δρόμο, δεν απαντούν ξανά και θα έχουν να λένε για κάποιον που συμφωνούσε σε όλα στα επόμενα ραντεβού τους. Ως παράδειγμα προς αποφυγήν φυσικά.

Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να περάσεις στο δεύτερο ραντεβού. Όσο καλά και αν φιλάς. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν ταιριάζεις μαζί της σε όλα, αν έχετε τον ίδιο σκύλο και αν το αγαπημένο σας φαγητό έχει τρούφα. Θα σου πει κάτι άλλο και θα συμφωνήσεις ξανά και θα βρεις και άλλα κοινά στοιχεία σας και θα νομίζεις πως είναι η γυναίκα της ζωής σου επειδή πιστεύει πως η γη είναι στρογγυλή και το πιστεύεις και εσύ. Μέχρι που στο επόμενο λεπτό μπορεί να αλλάξει γνώμη και να πιστέψει πως η γη τελικά είναι επίπεδη και εκεί θα συμφωνήσεις και θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει. Πας καλά μωρέ; Είναι αυτό δύναμη χαρακτήρα; Αρχικά, είσαι βαρετός και στην συνέχεια, είσαι πάρα πολύ βαρετός. Εδώ προσπαθούμε να κάνουμε μια συζήτηση και εσύ λες απλώς ένα “και εγώ!” (με θαυμαστικό, μην ξεχνάς). Να σου ξαναπώ όχι ή το κατάλαβες;

Θέλουμε να υποστηρίζεις τις απόψεις σου μέχρι τέλους. Να διαφωνήσεις όπου θεωρείς πως κάτι δεν σου ταιριάζει. Να κάτσεις να σκεφτείς πως δεν πρόκειται να ταιριάζετε σε όλα και πως την χημεία δεν την δημιουργείς, υπάρχει εκεί. Καμία κοπέλα δεν θέλει κάποιον που να του λέει πήδα και να πηδάει. Θέλει να την ρωτήσει γιατί. Ή να της πει και όχι. Αναλόγως.

Να ξέρεις μόνο πως τα πρώτα ραντεβού είναι αρκετά σημαντικά και πως θα πρέπει να κρύψεις τυχόν ανασφάλειες που έχεις, να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις τις απόψεις σου. Γιατί μεταξύ μας, δεν είσαι και 20 ώστε να έχεις το δικαίωμα να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Οι μεγαλύτερες ασυμφωνίες χαρακτήρων σε στέλνουν στις καλύτερες κοπέλες.