Γράφοντας αυτό το κείμενο μου επιβεβαίωσα πως η συμπεριφορά των ανθρώπων με σκύλο θυμίζει πολύ συχνά γονείς. Οι τυχεροί που έχουν πάρκο κοντά τους έχουν συναντήσει τους παρακάτω τύπους πολλές φορές, ίσως να αναγνωρίσουν κάπου τον εαυτό τους.

1.Εκείνος που έχει το πιο χαριτωμένο κουτάβι και το ξέρει Το γνωρίζει καλά και εσύ ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το τονίσεις πολλές φορές. Οριακά καμαρώνει σαν το γέννησε ο ίδιος. Image Source: Giphy 2. Ο απολογητικός Ζητάει συγνώμη για ό,τι κάνει ο σκύλος. columbia-records 3. Ο τύπος που έχει την ίδια ράτσα σκύλου με σένα Εαν είναι πιο παλιός από σένα: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ θα μοιραστεί μαζί σου, χωρίς να τις ζητήσεις. Εαν είναι πιο ”νέος” από σένα: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ θα σου εκφράσει, χωρίς να ρωτήσεις. giphy 4. Ο τύπος που δε μαζεύει τις σκατούλες Ο οποίος νομίζει ότι δεν τον βλέπει και κανείς. Freeform 5. O τύπος που δε σηκώνει κεφάλι από το κινητό του.  Ακόμα και αν είναι φρεσκοερωτευμένος δεν έχει δικαιολογία. Είναι λες και τον έβγαλε ο σκύλος του βόλτα. tlc 6. Ο πολυεπιπέδος τύπος Μαζί με τη βόλτα του σκύλου είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλει και το μωρό. Και να πάρει και το λαπτομ μαζί γιατί έχει κάποια κρίσιμα deadlines. Ας μη γελάμε με πράγματα που μπορεί να λουστούμε αργότερα, ναι;   7. Εκείνος που δεν αφήνει τον σκύλο να απομακρυνθεί Υπερπροστατευτικός. Ο ίδιος τύπος πιθανόν κάνει τα ίδια και με τους ανθρώπους του. Ανησυχεί για όλους, θέλει να ξέρει ότι όλοι γύρισαν σπίτι ασφαλείς κλπ. giphy2 8. Ο νεοφερμένος Μόλις μετακόμισε στη γειτονιά, ανακαλύπτει το πάρκο και εσάς τους υπόλοιπους. Προσπαθεί να γίνει φίλος σας. ΗΒΟ

9. Ο τύπος που το συνδυάζει με τη γυμναστική του

Από τον 60άρη κύριο που χρειάζεται το περπάτημα, έτσι έχει αναλάβει να βγάζει κάποια απογεύματα τον σκύλο του γιου του βόλτα -και κάπως έτσι γεμίσαμε 60άρηδες κύριους με μπουλντόγκς  που κανονικά θα έπρεπε να κάνει βόλτα ο Puff Daddy- μέχρι τον fit τύπο που κάνει αποθεραπεία μετά το crossfit και το συνδυάζει με τη βόλτα του σκύλου.

giphy4 10. O ειρηνοποιός τύπος

Χωρίζει συνέχεια τους σκυλοκαυγάδες. Εαν έχεις πετύχει το θέαμα είναι αγχωτικό γιατί πιστεύεις ότι κάποιος δεν θα βγει ζωντανός από αυτή τη μάχη. Συνήθως -ευτυχώς- οι απώλειες είναι μικρές. Ο ειρηνοποιός έκανε πάλι το θαύμα του, είναι όλοι ανακουφισμένοι και κανείς δε θυμάται ότι ο δικός του σκύλος το ξεκίνησε.

giphy5 11. Ο τύπος που δεν προλαβαίνει να βγάλει βόλτα τον σκύλο του Ίσως ο γιος του τύπου με το νούμερο 6. The Owner Who's Too Busy Jogging With His Dog to Chitchat 12. O τύπος που βασανίζεται κάθε φορά να πείσει τον σκύλο του να φύγουν από το πάρκο

Εαν έχεις παιδιά το έχεις ξαναδεί το έργο στη παιδική χαρά και ξέρεις καλά τη λύση. Γλειφιτζούρι, παγωτό από το περίπτερο.

gphy