o kata fantasian erastis-savoir villeΕίναι 2005. Τον γνωρίζεις σε κοινή παρέα γιατί είναι φίλος φίλου και κάποιος θεώρησε ότι εσείς οι δύο θα τα πάτε πολύ καλά. Βγαίνετε κανά δύο ραντεβού, μιλάτε, πίνετε δύο και τρία ποτά αλλά το πράγμα δεν προχωράει. Δεν είναι παντρεμένος με τρία παιδιά ούτε έχει υποστεί λοβοτομή. Ο άνθρωπος είναι απλά καληνυχτάκιας και μία άλλη λέξη που δεν μου επιτρέπεται να πω. Απολαμβάνει να σε φλερτάρει, να μυρίζει το άρωμά σου και να σε κοιτά στα μάτια ή τα χείλη. Ίσως να σε φιλήσει γιατί διαφορετικά θα σκεφτείς ότι είναι γκέι. Αλλά μέχρι εκεί. Είναι 2015. Τον γνωρίζεις στο Facebook ή το Tinder. Στη φωτογραφία φαίνεται καλό παιδί και το βλέμμα του προδίδει ότι ξέρει τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες. Μιλάτε όλη μέρα στο chat, το whatsapp και το viber. Είναι δεξιοτέχνης στα winks και τα αποσιωπητικά του είναι άλλο πράγμα! Είναι ικανός να σου πει από την πρώτη μέρα την ακριβή κατάσταση της διάθεσής του και να σου περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι έφαγε το μεσημέρι και πόση ώρα του πήρε να το ρευτεί. Σε ρωτάει αργά τη νύχτα ‘γιατί δεν πας για ύπνο’; Λες και σε περιμένει στο κρεβάτι να κάνετε λίγο spooning. Ανησυχεί αν αργήσεις να απαντήσεις στην ερώτηση ‘τί κάνεις τώρα;;;;;!!!!!!! Kι εσύ νιώθεις ότι δεν πρέπει να πας για καφέ γιατί έχεις σχέση (!) Το πρόβλημα ξεκινά όταν τεθεί το θέμα να βρεθείτε από κοντά σαν άνθρωποι. Εντάξει, είναι πολύ περίεργο που βαρέθηκες να πιάνεις το ποντίκι του υπολογιστή και θες να ακουμπήσεις λίγη σάρκα (του χεριού του!). Εδώ επιστρέφουμε στον καληνυχτάκια του 2005. Δεν θα βρεθεί μαζί σου γιατί πολύ απλά είναι πολύ τέλεια η σχέση σας για να την καταστρέψετε με επαφή. Και στην τελική έχουμε δώσει πολλή σημασία στο σεξ και την οικειότητα. Το θέμα είναι να έχεις κάποιον να στέλνεις inbox πριν κοιμηθείς και αφού ξυπνήσεις. Γελάτε τώρα, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που είναι οκ με το να φλερτάρει από απόσταση και είναι ικανός να το κάνει για μήνες ή και χρόνια. Μπορεί να ανήκει σε διάφορες κατηγορίες με βασικότερες τις παρακάτω: 1. Έχει σχέση. Ξέρεις τώρα για τι σχέση μιλάμε. Και την άλλη εξ αποστάσεως την έχει. Είναι το λιμάνι του το απάνεμο, θα την κάνει μάνα των παιδιών του αλλά με εξωσωματική. Σεξ έχουν να κάνουν από την αρχή του μνημονίου. Το αθώο φλερτ δεν είναι κέρατο, θεωρεί κι εσύ του δίνεις απλόχερα αυτό που χρειάζεται.

2. Είναι καληνυχτάκιας. Το ξέρω ότι έχω πει πολλές φορές αυτή τη λέξη ενώ η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια, αλλά είναι αλήθεια! Φτιάχνεται πολύ περισσότερο με τη σκέψη του να κάνει σεξ ή να έρθει πιο κοντά με μία κοπέλα, παρά με την πράξη την ίδια. Θέλει τη σχέση, αλλά δεν θέλει πολλά πολλά γιατί ‘όλες οι γυναίκες γκρινιάζουν και σου ζητάνε πάρα πολλά’. Όσο εσύ αποτριχώνεσαι περιμένοντας τη μέρα που θα γίνετε ένα, αυτός φτιάχνει τον κατά φαντασία γάμο σας.

3. Είσαι η θηλυκή εκδοχή του. Ας μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάχτυλό μας. Για να κάθεσαι να μιλάς σε έναν τύπο που τρέμει τις επαφές, τις συναντήσεις και είναι τόσο ώριμος όσο ένα σταφύλι, τότε είσαι ακριβώς το ίδιο. Καλύπτεσαι με την ιδέα του να φλερτάρεις με ασφάλεια από απόσταση και να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο που σε βλέπει να κλαις, να ζηλεύεις, με ένα σπυρί μεγάλο σαν πατάτα και με το αλλήθωρο sex face.

4. Έχει βαθύτατη ανάγκη την αποδοχή κάθε γυναίκας. Μην με κοιτάς με γουρλωμένα μάτια. Αν μιλάμε για Tinder ειδικά, τι περιμένεις ακριβώς; Μιλάει σίγουρα και με άλλες και το ξέρεις. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι ωραίος ή έχει έξυπνο χιούμορ. Θέλει να ξέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε γυναίκες εκεί έξω που τον θεωρούν μεγάλο κελεπούρι και χαίρονται όταν τους στέλνει ‘ti kanis morakh? ‘ Να λες ευχαριστώ που υπάρχουν τα greeklish και δεν είναι ξεκάθαρη η ανορθογραφία του.

Η άλλη οπτική εδώ!