Ο κανονας των τριων θα απογειωσει το στυλ σου

Ο κανόνας των τριών Savoir Ville

Πόσο πιο πολύ θα αγαπούσαμε τη γκαρνταρόμπα μας, αν διαβάζοντας πίσω από τα "ψιλά γράμματα" των looks των  fashinistas, μαθαίναμε ορισμένα χρήσιμα μυστικά γι αυτή; Όπως τον απλό και καθόλου εξεζητημένο, κανόνα των τριών. Εκείνον που δεν θα βγεις από το σπίτι την επόμενη φορά αν δεν εφαρμόσεις, αν δεν ψάξεις δηλαδή για το τρίτο κομμάτι που θα ολοκληρώσει επιτυχημένα την εμφάνισή σου. Παντελόνια, φούστες, σορτς και tshirts αποτελούν τα πρώτα και δεύτερα κομμάτια, ενώ στο τρίτο συγκαταλέγονται ένα σακάκι, γιλέκο, ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση ή statement (ή και όχι) αξεσουάρ και όχι τα παπούτσια, αφού εδώ είναι εκτός "συναγωνισμού".

Κι αν αυτό σου φαινόταν εύκολο μέχρι τώρα, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και θες να απαλλαγείς από τα περιττά, θα χρειαστεί να βάλεις περισσότερη φαντασία, δίνοντας στη δημιουργικότητα μια νέα ευκαιρία. Το ντύσιμό σου θα ορκιστεί σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς, μεταμορφώνοντας κάποιες φορές τα συνηθισμένα και θα ανακαλύψει το σικ και ενημερωμένο στοιχείο που ίσως αναγνωρίσουν κι άλλα κορίτσια εκεί γύρω.

Θα κάνεις κι εσύ το τεστ του κανόνα των τριών, αν ανατρέξεις στα looks της περασμένης εβδομάδας αλλά και σε όσα μπορείς στο εξής να κάνεις, χρησιμοποιώντας το κοινό μας μυστικό.

Ο κανόνας των τριών Savoir Ville

Πηγή: Lovely Pepa, Happily Grey, Sometin Navy,

Ο κανόνας των τριών Savoir Ville

Πηγή: Sincerely Jules

Ο κανόνας των τριών Savoir Ville

Πηγή: Collage Vintage, Somethin Navy, Tuula Vintage

Αν ωστόσο σε προβλημάτισα αρκετά, βρήκα υλικό για ασκήσεις που μπορείς άφοβα να επιχειρήσεις μόνη στο σπίτι.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.