Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη μόλις έλαβε τέλος και είδαμε, θαυμάσαμε και ζηλέψαμε πολλά beauty looks. Οι σχεδιαστές μας έδωσαν μια μικρή γεύση για τα trends, που θα λατρέψουμε και θα ακολουθήσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες τάσεις που είδαμε για τα μαλλιά και το μακιγιάζ και σου τις παρουσιάζουμε.

# Michael Kors

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2016, ο Michael Kors προτείνει φρέσκο και σχεδόν άβαφο πρόσωπο, με λάμψη και ματ τελειώματα.

nyfw-beauty-trends-savoir ville

#Altuzarra

Το χτένισμα που έκλεψε τις εντυπώσεις στη φετινή εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ήταν από τον οίκο Altuzarra. Ένα πιάσιμο σε V σχέδιο, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

nyfw-beauty-trends-savoir ville 2

#Rodarte

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά επανέρχονται δυναμικά από τον οίκο Rodarte, που μας προτείνει μεγάλα μεταλλικά κοσμήματα σε σχέδιο λουλουδιών και απαλό μακιγιάζ, με έντονη λάμψη.

nyfw-beauty-trends-savoir ville 3

#Τommy Hilfiger

Σε αυτό το fashion show είδαμε φυσικά μαλλιά, πολύ bronzer και nude χείλη.

nyfw-beauty-trends-savoir ville4

#Diane Von Furstenberg

Στο fashion show της Diane Von Furstenberg, τα looks ήταν εμπνευσμένα από τα ’70s: έντονες μεταλλικές σκιές σε όλο το μάτι, πολύ ποσότητα μάσκαρας και ογκώδη μαλλιά.

nyfw-beauty-trends-savoir ville 5

#Mansur Gavriel

Οι γνωστές βλεφαρίδες της Twiggy επέστρεψαν από τον οίκο Mansur Gavriel. Χρησιμοποιώντας τη Audacious Mascara της Nars, ο James Boehmer πέτυχε το συγκεκριμένο λουκ, που φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

nyfw-beauty-trends-savoir ville 6

#Jeremy Scott

Πιο έντονες και εκκεντρικές εμφανίσεις πρότεινε ο οίκος Jeremy Scott για το μακιγιάζ μας. Looks εμπνευσμένα από την Amy Winehouse, με φουσκωτά μαλλιά και έντονες δραματικές βλεφαρίδες. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία το μακιγιάζ αλλά και τα ρούχα είχαν μια καρτουνίστικη διάσταση.

nyfw-beauty-trends-savoir ville7