Όπως σε κάθε πανσέληνο ο ουρανός είναι πολύ φωτεινός, έτσι όταν έχουμε μία νέα Σελήνη, ο ουρανός είναι “μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα”.

Η Σελήνη δεν φαίνεται, κάνει έρωτα (Σύνοδο) με τον Ήλιο, και μάλλον σε ιεραποστολική στάση γιατί ο Ήλιος (ως αρσενικό) είναι από πάνω. Οπότε η Σελήνη (ως θηλυκό) κρύβεται από τα μάτια μας μόνο, για αυτό και δε βλέπουμε τίποτα. Την ώρα που γίνεται αυτό λοιπόν, φανταστείτε ότι όλο το σύμπαν σιωπά λόγω της ιερότητας της στιγμής.

Έτσι, για εμάς, είναι η ευκαιρία να σκεφτούμε τους στόχους μας ταπεινά, με ανοιχτή καρδιά και βλέμμα καθαρό. Σε αυτό λοιπόν μας βοηθάει η αστρολογία, ώστε να γνωρίζουμε σε ποιον τομέα της ζωής μας μπορούμε να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας.

Η νέα Σελήνη γίνεται στις 2 Μαρτίου, στις 7:30 το απόγευμα.

Παρακάτω θα σου μεταφέρω σε ποιον τομέα ευνοείται το κάθε ζώδιο και ωροσκόπος σύμφωνα με τη νέα Σελήνη, έτσι ώστε να μπορέσετε να ζητήσετε και τα ανάλογα θέματα από το σύμπαν, και να σας τα δώσει.

«Όποιος ντρέπεται στερεύεται» λέγαμε παλιά και πόσο δίκιο είχαμε, γιατί όποιος ντρέπεται να ζητήσει δεν πρόκειται και να λάβει! Τολμήστε να ζητήσετε με αυτήν την νέα Σελήνη και θα λάβετε!

Κριός

Για εσάς η νέα Σελήνη είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις και να ονειρευτείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, είναι η στιγμή που μπορεί να έχετε πολύ καλές ιδέες και να τις αξιοποιήσετε αργότερα, όταν ο Δίας μπει στο ζώδιό σας. Βάλτε τις βάσεις τώρα και να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα δείτε και αποτελέσματα. Επειδή γίνεται στο ζώδιο πριν από εσάς, θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαλογιστείτε, να προσευχηθείτε και να έρθετε σε επαφή με τον ουρανό, ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

Εάν η καριέρα σας είναι μία χαρά και δε θέλετε κάτι παραπάνω από αυτήν, μπορείτε να βάλετε προσωπικούς στόχους καλυτέρευσης του εαυτού σας. Μπορείτε να λύσετε θέματα και αγκαθάκια που μπορεί να είχατε σε ψυχολογικό επίπεδο, και τώρα να ήρθε επιτέλους η ώρα να τα λιάνετε. Σας υπενθυμίζω Κριάρια μου να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας, γιατί εκεί είναι το ζουμί!

Ταύρος

Ήρθε η ώρα αγαπημένοι μου Ταύροι να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας και των ατόμων που πρεσβεύετε τις ίδιες ιδέες. Αυτοί είναι που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε ό,τι όνειρα έχετε. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε νέες γνωριμίες, να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε καινούργιες παρέες ρε παιδάκι μου, για να δείτε τι μπορεί να σας προσφέρουν μέσα από την καρδιά τους και άλλοι άνθρωποι. Είναι μία ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους, νέες ελπίδες, νέα όνειρα και όλα αυτά να έρθουν λίγο πιο κοντά στην πραγματοποίησή τους.

Είναι μία ευκαιρία να προσφέρετε κοινωνικό έργο, και αν μπορείτε εθελοντικά, θα ήταν ακόμη καλύτερα. Εάν δεν έχετε όρεξη για κάτι τέτοιο, μπορείτε αν ανήκετε σε κάποιον σύλλογο να δώσετε λίγο παραπάνω από την ενέργειά σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό θα φανεί και θα σας επιστραφεί από το σύμπαν!

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη για εσάς γίνεται στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό σημαίνει πως είναι ευκαιρία ό,τι επαγγελματικά πλάνα είχατε, να γίνουν πραγματικότητα. Η 2 Μαρτίου είναι μία ιδανική ημέρα για να βάλετε υπογραφές, να κάνετε νέες συμφωνίες, να έχετε βοηθήματα για νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας. Είναι η στιγμή που μπορείτε να νιώσετε σαν αστέρι του Hollywood και να περπατήσετε πάνω στο κόκκινο χαλί, καθώς όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σας.

Σκεφτείτε τη δουλειά των ονείρων σας και ίσως να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά. Αν είστε ελεύθεροι και επιθυμείτε έναν γάμο, ποιος σας εμποδίζει να ζητήσετε τ@ ιδανικ@ σύντροφο τώρα και να σας έρθει; Κανείς! Οπότε τολμήστε να το ζητήσετε και ποιος ξέρει, μπορεί το καλοκαίρι να φοράτε βέρα!

Καρκίνος

Είναι μία πολύ ευνοϊκή νέα Σελήνη για εμάς, και κυρίως για όσους είναι γεννημένοι από τις 2 έως τις 5 Ιουλίου. Εκείνη την ημέρα μπορούμε να ζητήσουμε από το σύμπαν να μας φέρει ταξίδια και νέες γνώσεις. Αν κάποιον τον δυσκολεύει το να πάρει το πτυχίο του, με τη νέα Σελήνη μπορεί να το ζητήσει και επιτέλους να το πάρει! Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε το νόημα της ζωής, να φιλοσοφήσουμε, να ταξιδέψουμε σε μακρινούς πολιτισμούς, και γιατί όχι, να μάθουμε και κάποια ξένη γλώσσα – ποτέ δεν είναι αργά αν πραγματικά το θέλουμε.

Η νέα Σελήνη γίνεται σε έναν Οίκο που είναι η χαρά της ζωής, οπότε οτιδήποτε αφορά και στην πνευματική διασκέδαση είναι έτοιμο να εισακουστεί. Αν είστε από τους καρκίνους που κινείστε στον χώρο των media, μπορείτε και εσείς να ονειρευτείτε μεγαλόπνοα για τα σχέδια σας. Το σύμπαν είναι ανοιχτό και θα σας ακούσει!

Λέων

Για εσάς αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να είναι μία οικονομική ένεση. Μπορείτε να ζητήσετε τα χρήματα που σας χρωστάνε, να διεκδικήσετε μία διατροφή από τον/την πρώην σύζυγό σας, μπορείτε να ζητήσετε από συνεργάτες ή το ταίρι σας να σας βγάλει έξω, γιατί σα λιοντάρια που είστε θέλετε και τη διασκέδαση.

Αν είσαστε από εκείνους που έχετε λίγο πεσμένη διάθεση και ψυχολογία, τώρα επιτέλους θα ελαφρύνετε, θα νιώσετε καλύτερα και αρκετά βάρη σας φεύγουν. Επίσης είναι μία πολύ καλή ευκαιρία αν θέλετε να πάρετε ένα δάνειο για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας καθώς, όλο το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας!

Παρθένος

Παρθένοι μου, για να τα έχω καλά μαζί σας, θα σας πω ότι νέα Σελήνη γίνεται στις 2 Μαρτίου στις 7:34 μ.μ. ακριβώς, γιατί ξέρω πόσο λατρεύετε την ακρίβεια και τη λεπτομέρεια. Εκείνη λοιπόν την ώρα είναι που μπορείτε να ζητήσετε από το σύμπαν να σας φέρει… Για τους ελεύθερους έναν δεσμό, ο οποίος να είναι ικανός να κρατήσει αρκετό καιρό. Για τους δεσμευμένους, έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη, που επίσης αυτή η συνεργασία θα κρατήσει καιρό ή έναν σημαντικό άνθρωπο για τη ζωή σας.

Γυρνάω ξανά στους ελεύθερους γιατί έχω τους λόγους μου να τους τονίζω ιδιαίτερα, καθώς αστρολογικά σας έχω ξαναπεί ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, το φλερτ είναι αυτό που ήταν και είναι στα φόρτε του, οπότε είναι πολύ λογικό να υπάρχουν και πολλοί υποψήφιοι. Αυτή η νέα σελήνη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να διαλέξετε αυτόν που πραγματικά θέλετε (και σας θέλει φυσικά)! Με αυτές τις πλανητικές όψεις να είστε σίγουροι ότι σας θέλει! Είναι σα να σας τραγουδάει το σύμπαν με τη φωνή της Βίσση «σε θέλω πολύ, με θέλεις κι εσύ, γιατί να το σκεφτόμαστε;»

Ζυγός

Η νέα Σελήνη για εσάς, γίνεται στον Οίκο της καθημερινότητας, της φυσικής μας κατάστασης, της υγείας και της δουλειάς που κάνουμε για να βγάλουμε τα προς το ζην, δουλειές που έχουν εξυπηρετική φύση. Για να γίνει λίγο πιο κατανοητό, ευνοείστε στο αν θέλετε να ξεκινήσετε μία καινούργια δίαιτα, να διαλέξετε τον τρόπο γυμναστικής που σας ταιριάζει, να ζητήσετε να γίνει λίγο πιο ευχάριστη η καθημερινότητά σας. Μπορεί δηλαδή οι διεκπεραιωτικές δουλειές που κάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, να γίνουν λίγο πιο ευχάριστα και χωρίς ταλαιπωρία.

Αν είχατε θέματα υγείας που σας απασχολούσαν, μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε πιο σχολαστικά μαζί τους και να βρείτε επιτέλους μία λύση. Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους κατοικίδιων, γιατί, αν δεν αντιμετωπίζατε εσείς προβλήματα υγείας, μπορεί να είχε το ζωάκι σας – αλλά τώρα, δόξα τον Μεγαλοδύναμο, όλα θα πάνε καλά! Αυτό με τη γυμναστική θα σας πρότεινα να το ξανασκεφτείτε, γιατί πραγματικά θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα αν ξεκινήσετε κάτι τέτοιο τώρα.

Σκορπιός

Είστε που είστε ερωτιάρηδες εσείς, άλλος ένας λόγος παραπάνω τώρα με τη νέα Σελήνη. Για εσάς γίνεται στον Οίκο του φλερτ, της διασκέδασης, του έρωτα, της καλοπέρασης. Είναι ευκαιρία να κάνετε οτιδήποτε δημιουργικό έχετε φανταστεί, αν είστε δε καλλιτέχνης, σας ευνοεί ιδιαίτερα. Αν πάλι δεν είστε, δεν πειράζει, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αλλιώς αυτήν τη νέα Σελήνη, όπως το να κάνετε έρωτα, να βρείτε ταίρι αν είστε ελεύθεροι και για τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί, είναι μία από τις καλύτερες στιγμές για να το κάνετε!

Αυτή η νέα Σελήνη για σας είναι άκρως ερωτική και γεμάτη πάθος – μην την αφήσετε να πάει στράφι. Επειδή είστε αρκετά πιεσμένοι, μπορείτε από το σύμπαν να ζητήσετε να σας φέρει την απόλυτη διασκέδαση, ευτυχία και χαρά!

Τοξότης

Για εσάς η νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και των ατόμων που αποτελούν την οικογένειά σας. Πρακτικά, ό,τι θέματα είχατε με ακίνητα και θα θέλατε να πουλήσετε, να νοικιάσετε, να κάνετε Airbnb, να ανακαινίσετε, οποιαδήποτε κίνηση λοιπόν έχει να κάνει με το σπίτι της οικογένειάς σας, μπορείτε να τη ζητήσετε και να πραγματοποιηθεί.

Αν πάλι κάποιοι από εσάς, θέλετε να συγκατοικήσετε, τώρα είναι η ώρα. Επίσης, αν είχατε κάποια θέματα με τους γονείς σας που λίγο δυσκολεύουν τη σχέση σας, μπορείτε να κάνετε τώρα κάποιες κινήσεις και να είστε σίγουροι ότι αυτήν τη φορά τα πράγματα θα εξομαλυνθούν και όλα θα πάνε καλά! Είστε τόσο καλοί και χαρούμενοι, που ούτε το σύμπαν δε μπορεί να σας αρνηθεί!

Αιγόκερως

Είστε full ανανεωμένοι εσείς εδώ και αρκετό καιρό! Με αυτήν τη νέα Σελήνη, μπορείτε να πάτε ένα επίπεδο παραπάνω. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μεταφορικά μέσα, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις – οτιδήποτε λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε τώρα στους προαναφερόμενους τομείς είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Αν είχατε κάποια δύσκολη σχέση με τα αδέλφια σας ή με τους γείτονές σας, και αυτά θα λυθούν.

Οπότε ,τέρμα οι παρεξηγήσεις στον καθημερινό σας περίγυρο. Εννοείται φυσικά ότι ευνοείστε στο αν θέλετε να αγοράσετε ένα κινητό, laptop, tablet. Aν πάλι λατρεύετε τα ταξίδια μπορείτε να κάνετε πλάνα και να ξεκινήσετε να ετοιμάζετε ένα ταξιδάκι, αν δεν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή!

Υδροχόος

Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου για τους Υδροχόους, καθώς η νέα Σελήνη γίνεται στα οικονομικά σας. Λατρεμένοι μου, στις 2 Μαρτίου στις 19:34 σας θέλω όλους μα όλους, συγκεντρωμένους και συνδεδεμένους με το σύμπαν και τον ουρανό. Ήρθε η ώρα να πείτε το κλασικό: Θέλω τους αριθμούς του Τζόκερ και τότε να είναι και η στιγμή που θα συμπληρώσετε και το τυχερό δελτίο.

Θα είναι και η στιγμή που μπορεί να το καταφέρετε, γιατί λοιπόν να μην είσαι εσύ, που διαβάζεις τώρα αυτή την πρόβλεψη; Αλλά επειδή το χρήμα (μόνο του) δε φέρνει την ευτυχία, μπορείτε να ζητήσετε την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό που τόσο πολύ έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα σε εσάς. Εγώ, αν ήμουν στη θέση σας, θα ζήταγα το δεύτερο, γιατί μην ξεχνάμε ότι όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη μπαίνουμε.

Ιχθείς

Εντάξει – εντάξει, τι να λέμε για το ζώδιό σας, ιδίως όσοι έχετε γενέθλια την ημέρα της νέας Σελήνης, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση εύνοια έχετε! Πραγματικά ζητήστε οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας και οι πιθανότητες να γίνει είναι απεριόριστες, ονειρικές, τιτάνιες, πέραν από αυτές πού μπορείτε να φαντάζεστε. Τι σας εμποδίζει λοιπόν να συνδεθείτε με το σύμπαν και να τα ζητήσετε; Τίποτα και κανείς!

Όσοι είστε του πνευματικού επιπέδου, μπορείτε την ημέρα της νέας Σελήνης να προσευχηθείτε, διαλογιστείτε, να έρθετε σε επαφή με τα ουράνια και να πείτε: Ας γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου! Aυτή η νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει νέους φίλους, συνεργάτες, δεσμό και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το μυαλό σας! Τα χρήματα τα πήραν οι προηγούμενοι από εσάς, oπότε να είστε φειδωλοί αν ζητήσετε κάτι τέτοιο.