Όπως είπε ο Jimmy Fallon στην εκπομπή του, “Είμαστε σε πανδημία, και πρέπει να κάνουμε πράγματα που δε θέλουμε”. Στο μεταξύ, το είπε γιατί λόγω του lockdown έπρεπε να κάνει την εκπομπή του εκτός στούντιο. Συγκεκριμένα στο σπίτι του.

Στο παρακάτω απόσπασμα του Ask The Fallons, εμφανίζεται και η γυναίκα του. Οι δυο στους μέσα σε ένα βανάκι απαντούν σε κάποιες ερωτήσεις, κάποιες εκ των οποίων αφορούν τον έρωτα. Η αλήθεια είναι πως η Nancy Juvonen σχεδόν μας προκάλεσε την ανάγκη να την κάνουμε coach μας σε θέματα σχέσεων

Αφού ο Fallon έδωσε ως συμβουλή το να σκεφτεί ο καθένας από εμάς την πιθανότητα του να μην είναι το άτομο με το οποίο βγαίνουμε, “ο ένας”, η Juvonen έδωσε τις δικές της συμβουλές. Η παραγωγός και μητέρα δύο παιδιών με τον τρόπο της μας θύμισε το εξής: οι καλύτερες συμβουλές είναι και οι πιο απλές, οι πιο basic. Αν κατακτήσουμε αυτές ίσως ο έρωτας να σταματήσει αν είναι ένα μπερδεμένο πεδίο.

“Εμπιστεύσου τις πράξεις του, όχι τα λόγια του”

“Εμπιστεύσου τις πράξεις του, όχι τα λόγια του” είπε η Nancy. “Μπορεί να ακούσεις τα πιο όμορφα πράγματα. Μπορεί να ακούσεις υποσχέσεις [και] όσα θέλεις να ακούσεις, αλλά αν αυτό το άτομο που βγαίνεις δεν το δείχνει αυτό με τις πράξεις του, τότε είναι απλά λόγια”. Πόσο απλή αυτή η συμβουλή και πόσες φορές ο καθένας και η καθεμία από εμάς έχει δικαιολογήσει τέτοιου είδους ασυνέπειες στη συμπεριφορά; Πολλές. Μάλλον για αυτό και η ίδια προσέθεσε: “Σταμάτα να λες ‘αλλά είπε ότι του αρέσω΄. Αν δεν δείχνει ότι του αρέσεις, τότε μπορεί να είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα!”

Η δεύτερη συμβουλή της; Να ξέρεις τι θέλεις

“Κάποιοι άνθρωποι ίσως να θέλουν απλά να βγαίνουν ραντεβού και εσύ δε χρειάζεται να βιαστείς να μπεις σε μια πιο σοβαρή σχέση. Δε χρειάζεται να βιαστείς για το οτιδήποτε. Μπορείτε απλά να απολαμβάνετε ο ένας τον άλλο.” Πρότεινε μάλιστα τη λύση μιας απλής λίστας: Γράψε μια λίστα με τις ποιότητες που ψάχνεις από έναν σύντροφο. Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, τη βοήθησε να γνωρίσει τον Fallon το 2005.

featured image: Oprah Magazine