Το μυστικο του να κανεις το σπιτι σου να μυριζει υπεροχα Savoir Ville

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γυρίζεις σπίτι σου μετά από μια άκρως πουραστική μέρα στη δουλειά και να μυρίζει σπίτι. Όχι το σπίτι της κλεισούρας γιατί δεν έχει αεριστεί όλη μέρα, μα το σπίτι της ζεστασιάς και των αρωμάτων. Κάτι παραπάνω από το να μυρίζει απλώς ωραία. Να μυρίζει τόσο υπέροχα που να σου προκαλεί ένα αίσθημα νοσταλγίας.

Όμως, δεν τα καταφέρνεις και προσπαθείς να βρεις εκείνη την μυρωδιά που θα σε κάνει να λες ‘αυτό είναι’. Εκείνη την μυρωδιά που θα αποκαλούν οι καλεσμένοι σου ‘σπίτι της Χλόης’. Εκείνη που θα λένε ‘τι φτιάχνεις και μυρίζει τόσο ωραία;’. Ναι, εκείνη.

Και για να το πετύχεις αυτό, έχω να προτείνω μερικά απλά βήματα που ίσως να μην είχες σκεφτεί.

Καθάρισε με φρούτα Σε περίπτωση που δεν το ήξερες ήδη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις χυμό λεμονιού για να καθαρίσεις τις επιφάνειες στο σπίτι σου. Συνδύασέ το με baking soda και καθάρισε το μπάνιο έτσι ώστε να φύγουν τυχόν λεκέδες από σαπούνι και άλατα. Έτσι, όχι μόνο θα καθαρίσεις εκπληκτικά το μπάνιο σου μα θα του δώσεις και την φρεσκάδα που έλειπε και στον υπόλοιπο χώρο. Σκέψου στρατηγικά Τα κεριά μπορούν να κάνουν θαύματα. Είναι φανταστικά, μυρίζουν υπέροχα και είναι το μυστικό που δεν είναι πια μυστικό ώστε να κάνουν το σπίτι να μυρίζει εξαιρετικά. Όμως, για να μπορέσει ένα κερί να ελευθερώσει όλα τα αρώματά του πρέπει εσύ να σκεφτείς στρατηγικά και να δημιουργήσεις μερικές θέσεις κεριών. Τοποθέτησέ τα εκεί που δεν θα περίμενες να βρεις ποτέ κεριά. Κάνε ένα κέικ Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, ειδικά όταν θα περιμένεις κόσμο. Ψήσε ένα κέικ και το σπίτι σου θα μυρίζει ζεστό, φρέσκο, σοκολατένιο κέικ. Εκτός αν το κάψεις. Δοκίμασε να αγοράσεις αρωματικό χώρου Όπως κεριά και λάδια, όχι το σπρέι. Αυτά τα μικρά βαζάκια με τα στικάκια μπορούν να μυρίσουν υπέροχα και όπως ακριβώς το θέλεις, αφού μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πάρα πολλά αρώματα.