Η Αλεξάνδρα Δράκου (aka MuseRebelle) είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες fashion bloggers και ξεχώρισε λόγω του αυθεντικού στυλ της. Θα την πετύχεις στο κέντρο της πόλης με τόσο ιδιαίτερα outfits που θα σε κάνει να πιστεύεις ότι μόλις γύρισε από το Coachella. Είναι μητέρα δύο παιδιών, λατρεύει τα ταξίδια και είναι συνιδιοκτήτρια ενός από in bar-restaurants της Αθήνας.

Η αγαπημένη μας fahion blogger και επιχειρηματίας μίλησε -εκτός από το δεύτερο σπίτι της, το Coyoacan Athens και το πάθος για τη μόδα- για όλα εκείνα που την εμπνέουν.

Εκτός από το Coyoacan Athens το οποίο πηγαίνει τέλεια, ετοιμάζεις κάτι άλλο για το επόμενο διάστημα;

Όντως το Coyoacan Athens τα πηγαίνει περίφημα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Αυτό το διάστημα ετοιμάζουμε το καλοκαιρινό opening, με καλεσμένο DJ από το εξωτερικό στο πλαίσιο των επιτυχημένων party της Τετάρτης στο Coyoacan Athens. Μαζί με αυτό θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο μενού και στα ποτά τα οποία θα ταιριάζουν απόλυτα με το καλοκαίρι.

Ποια νέα brand έχεις ξεχωρίσει και για ποιον λόγο;

Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ νέα brands τόσο εγχώρια όσο και από το εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα έχω ξεχωρίσει τη σχεδιάστρια Stefania Vaidani με τη σοφιστικέ, retro-modern σειρά της.

Πριν από μερικούς μήνες επισκέφτηκες το Μεξικό. Ποιος είναι ο επόμενός σου προορισμός;

Λατρεύω τα ταξίδια και όποτε μου δοθεί η ευκαιρία φροντίζω να κάνω αποδράσεις. Στο Μεξικό ήταν μια υπέροχη εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα. Όσο για τον επόμενό μου προορισμό, θα είναι εντός Ελλάδος, ίσως Χανιά, Κω ή Μάνη. Ωστόσο, μπορεί να ξαναταξιδέψω σύντομα και στο εξωτερικό!

Ποια είδη τέχνης σε ελκύουν;

Θεωρώ τη μόδα ως ένα είδος τέχνης. Είναι μαγευτική, σε συνεπαίρνει. Έχει φαντασία, μια ιστορία να σου πει και σου δίνει έμπνευση όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες τέχνες. Με ελκύουν εξίσου η φωτογραφία και η ζωγραφική και όποτε μου δοθεί χρόνος φροντίζω να επισκέπτομαι εκθέσεις σε γκαλερί και μουσεία. Τις απολαμβάνω.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Photos: Moch_ism