Πίσω στο 1994, ο Matthew Bellamy, o Christopher Wolstenholme και ο Dominic Howard ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα alternative rock band, το οποίο ετοιμάζεται να ταράξει τη βρετανική μουσική σκηνή. Έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως Rocket Baby Dolls, όνομα από Ιαπωνική ερωτική ταινία, συμμετέχοντας στον τοπικό διαγωνισμό Battle of the Bands, τον οποίο και κέρδισαν. Έτσι, το συγκρότημα σοβαρεύει, αλλάζοντας το όνομά του σε Muse.

Στη διάρκεια των επόμενων ετών οι Muse ωριμάζουν και εξελίσσονται, ενώ παράλληλα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των ροκ συγκροτημάτων. Έχοντας ως οδηγό έννοιες όπως ο έρωτας και η επανάσταση, δημιουργούν κομμάτια και συνθέσεις που δεν απογοητεύουν ποτέ τους φαν, αντιτιθέμενοι στην προπαγάνδα και το κεφάλαιο. Οι Muse ανήκουν σε μια δική τους κατηγορία και παρουσιάζουν ένα δικό τους σύμπαν, στο οποίο ο καθένας μπορεί να απολαύσει κομμάτια που έχουν να πουν τη δική τους ιστορία και τα οποία έχουν μια συνοχή.

Παράλληλα, όλοι μιλούν για τις απίστευτες συναυλιακές εμπειρίες που προσφέρει αυτή η μπάντα από το Devon, οι οποίες αποτελούσαν και αποτελούν must-see για όλους τους λάτρεις της ροκ μουσικής -και όχι μόνο. Μια ιδιαίτερη φωνή, άνθρωποι που συνεργάζονται μεταξύ τους και πειραματίζονται έχοντας ένα σταθερό line-up είναι σίγουρα μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας τους.

Αυτή τη μοναδική συναυλιακή εμπειρία, με τα ειδικά εφέ, τα drones που κινούνται πάνω από τη σκηνή, τα LEDs και lasers, θα έχουν όλοι την ευκαιρία να βιώσουν μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για την ροκ μουσική, στη μεγάλη οθόνη, από τα Village Cinemas. Oι Muse -το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα των τελευταίων ετών-έρχονται αποκλειστικά στα Village για να γιορτάσουν τα 130 live που συμπλήρωσαν στη διάρκεια της φουτουριστικής περιοδείας τους “Drones World Tour”.

Κατά τη διάρκεια της προβολής θα ακουστούν κάποια από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια της μπάντας, όπως “Psycho”, “Supermassive Black Hole”, “Uprising” και “Madness”. Όλη αυτή η live εμπειρία θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στα Village στο The Mall Athens, στο Mediterranean Cosmos και στα Village Cinemas Βόλου.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα, οι προβολές θα γίνουν στη state-of-the-art αίθουσα Vmax Sphera, σε 4Κ ποιότητα, με ειδικό light show σε όλη τη διάρκεια της προβολής.

12/7 Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος 20/7 Αθήνα

Κλείσε τώρα εισιτήριο στο www.villagecinemas.gr ή μέσω του νέου app “Village Cinemas Greece”.

featured photo: IFC Center