Το έχω ξαναπεί: αυτό που κατατάσσει ένα τραγούδι σαν αγαπημένο στο μυαλό μας, είναι κατά κύριο λόγο οι αναμνήσεις που το συντροφεύουν και μετά η ποιότητά του. Φέρε στο μυαλό σου μερικές από τις παιδικές και εφηβικές σου αναμνήσεις.

Τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να αποφύγουμε το διάβασμα και να παίξουμε περισσότερη ώρα. Ούτε άγχη, ούτε deadlines, ούτε λογαριασμοί, ούτε σκοτούρες πολυτελείας. Μόνο αγνές, αμόλυντες σκέψεις και μια αδικαιολόγητη βιασύνη να μεγαλώσουμε, απλά για να βγαίνουμε και να ξενυχτάμε περισσότερο.

Εμείς οι γεννημένοι στα early 80s είμαστε από τις τυχερές γενιές, γιατί το soundtrack των παραπάνω χρόνων το επιμελήθηκε η παραγωγικότερη και ποιοτικότερη εποχή του MTV. Το κανάλι που μας έμαθε μουσική, ο λόγος που γυρνούσα τρέχοντας σπίτι μετά το σχολείο για να γράψω στην VHS κασέτα τα αγαπημένα μου video clips.

Αυτή η λίστα δεν έχει καμία συνοχή, σαν dj μου βάζω 0 στα 10. Δεν είναι αυτός ο σκοπός της, όμως. Θυμάσαι τα video clips της λίστας; Αν ναι δυνάμωσε, συγκινήσου ελεύθερα και ετοιμάσου για το Vol.2.