Motivational ομιλίες που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία

Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι πού και πού χρειάζονται μια δόση αισιοδοξίας και ένα κίνητρο για να συνεχίσουν. Κάποιον να τους αποτραβήξει από την απογοήτευση και τη στιγμιαία θλίψη. Τα παρακάτω βίντεο στόχο έχουν να μας εμπνεύσουν να προχωρήσουμε γεμάτοι θετικές σκέψεις και χωρίς κανένα δισταγμό.

Μην επηρεάζεσαι από όσα πιστεύουν οι άλλοι για εσένα

Δεν πρέπει να αφήσεις κανένα να σου πει τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις και να σε σταματήσει από την πραγματοποίηση  των ονείρων σου. Μην επηρεάζεσαι από την άποψη των άλλων για εσένα. Είναι απλά μια άποψη που μπορεί να σε απομακρύνει από τις φιλοδοξίες σου. Κανείς δε σε ξέρει καλύτερα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Δηλαδή αν ο Αϊνστάιν άκουγε τη δασκάλα του όταν του έλεγε ότι δε θα τα καταφέρει, τι θα γινόταν; Αυτό λοιπόν που θέλει να μας πει Taraji P Henson είναι ότι τα εμπόδια υπάρχουν για να ξεπερνιούνται.

Να επιμένεις

Η J.K. πριν γίνει διάσημη, γράφοντας τον Harry Potter, απέτυχε αρκετές φορές. Απέτυχε στη συγγραφή και στην έκδοση του βιβλίου της, αλλά  απέτυχε στο γάμο της. Αυτό όμως δε τη σταμάτησε από το να προσπαθήσει και να πετύχει πραγματικά. Τροφή για σκέψη...

Πίστεψε στο κορίτσι μέσα σου

Η inspirational ομιλία της Emma Watson στα Ηνωμένα Έθνη είναι ότι χρειάζεται να ακούσει και να πιστέψει κάθε κορίτσι για να "αλλάξει τον κόσμο". Το ιδιαίτερο με αυτή την ομιλία είναι ότι δεν περιορίζεται σε φεμινιστικά πλαίσια αλλά υπερασπίζεται και το δικαίωμα των αντρών να εκφράσουν την ευαίσθητη πλευρά τους χωρίς φόβο και ταμπού. Για ένα δίκαιο κόσμο.

Το μονοπάτι της καριέρας

Καριέρα είναι να βρίσκεις ευκαιρίες, να τις χειρίζεσαι σωστά και να τις αρπάζεις. Η Sheryl Sandberg μέσα από την ενθαρρυντική ομιλία της μας πείθει να μην ακολουθήσουμε την περπατημένη οδό, να ψάξουμε ευκαιρίες και να τις αδράξουμε. Με στόχο να κάνουμε τα όνειρα και τους στόχους μας πραγματικότητα.

Άφησε την αποτυχία να σε διδάξει

Ο Denzel Washington με το επικοινωνιακό του χάρισμα και την αμεσότητα του υπερυψώνει την αξία της αποτυχίας και την άμεση συνάρτηση που έχει με την τελική επιτυχία. Η αποτυχία σε διαμορφώνει στον άνθρωπο που πρέπει να είσαι ώστε να πετύχεις. Κάνε την αποτυχία το success story σου, όσο οξύμωρο και αν σου ακούγεται αυτή τη στιγμή.

Θεώρησε το καλύτερο μέλλον δεδομένο

Η ομιλία της Oprah στα Golden Globes με αφορμή το κίνημα #MeToo, θα μείνει σίγουρα στην ιστορία. Σε παροτρύνει να μιλάς ανοιχτά για πληγές σου - χωρίς καμία ντροπή - και σου εγγυάται πως ένα καλύτερο μέλλον είναι προ των πυλών. Ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Γυναίκες και άντρες.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.