Υπάρχουν μερικές κοπέλες οι οποίες είναι από τη φύση του ελεύθερες. Δεν έχει σημασία αν είναι σε σχέση ή μόνες τους και σίγουρα δε μετράει για αυτές η άποψη των γύρω τους. Τα κορίτσια αυτά δε μπορούν με τίποτα να αντέξουν τα καλούπια και αυτά τα κορίτσια εμείς οι υπόλοιπες τα αγαπάμε λίγο παραπάνω. Όπως το λένε και στα αγγλικά αυτές οι τύπισσες είναι “culturally single”. Χωρίς να θέλω να το μεταφράσω με ακρίβεια ή οτιδήποτε τέτοιο θα προσπαθήσω να ρίξω λίγο παραπάνω φως σε αυτόν το σκοτεινό όρο.

Μήπως είσαι culturally single;
www.instagram.com/tinasokolovskaya/

Διάβασε επίσης: Για αυτό πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις το Notebook

Εάν και εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία θα ξέρεις πως το να είσαι culturally single σημαίνει πως έχεις μια αρκετά δυνατή αίσθηση της προσωπικής σου ταυτότητας και πως δε στηρίζεσαι στις ερωτικές σου σχέσεις για να πάρεις εμπειρίες στη ζωή. Για την ακρίβεια για εσένα το να είσαι ελεύθερη δεν αποτελεί καν πρόβλημα. Για να προσπαθήσουμε παρόλα αυτά να καταλάβουμε λίγο παραπάνω από που μπορεί να προέρχεται αυτή η τάση μάλλον πρέπει να αναλογιστούμε το παρελθόν κάθε γυναίκας. Μια γυναίκα η οποία έχει περάσει αρκετά χρόνια μόνη της, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα με αυτό αλλά κυρίως έχει μάθει να κάνει τα πάντα με τον εαυτό της, για τον εαυτό της. Και φυσικά με τους τους φίλους της.

Μια πρόταση αρκετά αμφιλεγόμενη είναι πως μια γυναίκα η οποία έχει συνηθίσει να διαθέτει αρκετό χρόνο στις παρέες της, δε μπορεί με ευκολία να ισορροπήσει τις ερωτικές και τις φιλικές σχέσεις. Φυσικά κάτι ακόμη το οποίο οφείλω να αναφέρω είναι πως το culturally single δεν είναι γραμμένο στα γονίδια μας. Ή αν θέλεις να το θέσω αλλιώς, είναι μια κατάσταση που αλλάζει. Σε έναν κόσμο που όλες μας είμαστε μικρές σύγχρονες Bridget Jones αυτό είναι γεγονός. Οι 20-κάτι αλλά και οι 30-κάτι κοπέλες έχουν βαρεθεί μετά από πολλά και αδιάφορα ραντεβού αλλά και μετά από 2-3 σχέσεις που τους πόνεσαν να ελπίζουν σε αυτό το μαγικό ιππότη οπότε έχουν αποφασίσει πως πρέπει για να τα βγάλουν πέρα να γίνουν single. Είτε είναι σε σχέση είτε όχι. Πρέπει να μάθουν να συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν ανάγκη κανέναν. Όχι γιατί στην πραγματικότητα μπορούν μόνες τους αλλά γιατί έχουν μάθει πως για να επιβιώσεις μάλλον πρέπει να καταφέρεις να χτίσεις τείχη.

Δες ακόμη: 33 πράγματα που σκέφτεσαι για τη σχέση σου και δεν τα παραδέχεσαι ποτέ