Μια ωδη στον ρομαντισμο

ρομαντισμός 1-savoir ville

Εμείς οι γυναίκες, όπως και να το κάνουμε είμαστε ρομαντικές ψυχές και πολλές φορές αυτό θέλουμε να το εκπέμπουμε και να το ζούμε. Το ροζ κατεξοχήν είναι ένα χρώμα που έχει συνδυαστεί με την γυναίκα, τον ρομαντισμό, την αγάπη, την καλοσύνη. Σε σχέση με το μακιγιάζ έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε μόνο στα χείλη ή στα μάγουλα, φέτος όμως την άνοιξη είναι μεγάλη τάση και θα φορεθεί και στα μάτια.

ρομαντισμός 2-savoir ville

Δημιουργήστε ένα πολύ όμορφο και απλό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας απαλές ροζ σκιές και δώστε ένα τόνο ρομαντισμού στην καθημερινότητά σας. Ακόμη επιλέγοντας ένα ρουζ σε απαλούς ροζ ή ροδακινί τόνους που θα χαρίσετε ζωντάνια και ζωή στο πρόσωπό σας.

ρομαντισμός 5-savoir ville

Τέλος, φορέστε στα χείλη σας ήπιους τόνους του ροζ ή διαλέξτε ένα nude κραγιόν το οποίο όμως θα είναι φυσικό επάνω στο δέρμα σας. Προσέξτε μόνο να μην συνδιάσετε όλες αυτές τις τάσεις μαζί γιατί μπορεί να καταλήξετε να γίνετε υπερβολικές. Μπορείτε να πάρετε μία μικρή έμπνευση από τις πασαρέλες των οίκων Burberry, Fendi και Dolce & Gabbana όπου εκεί αποδώθηκε μία ωδή στον ρομαντισμό και στην γυναίκα γενικά θεωρώ. Απολαύστε τη!

ρομαντισμός 3-savoir ville

ρομαντισμός 4-savoir ville

ρομαντισμός 6-savoir ville

ρομαντισμός 7-savoir ville

ρομαντισμός 8-savoir ville

εικόνες: pinterest

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.