Για να είμαστε ειλικρινείς, τα νέα και οι αντιδράσεις για το #Megxit δεν έχουν ακόμα σταματήσει. Ε, ποια τότε η καταλληλότερη στιγμή για να ανακοινώσει κανείς μια νέα σειρά που σατιρίζει τη βασιλική οικογένεια;

Πρόκειται για μια μίνι animated σειρά που πήρε το ΟΚ και θα κυκλοφορήσει σύντομα στην πλατφόρμα του HBO. Βασική έμπνευση για το συγκεκριμένο πρότζεκτ υπήρξε ο Instagram λογαριασμός του Gary Janetti. Ο ίδιος αυτό το αστείρευτο χιούμορ που τον διακατέχει το μετέδιδε μέχρι τώρα στο Family Guy, όντας παραγωγός της σειράς. Τώρα έρχεται πάλι για να ακούσει τα γέλια μας ο γείτονας και να γεμίσει ερωτηματικά το κεφάλι μας με τα έξυπνα και καυστικά αστεία.

Η σειρά θα ονομάζεται The Prince και θα λέει την ιστορία και τα μυστικά της βασιλικής οικογένεια από την πλευρά του νεαρού πρίγκιπα George. Aυτός είναι μάλιστα και ο πρωταγωνιστής σε όλα τα ποστ του Janetti στο Instagram. Ο Janetti δημιουργεί διάφορα κολάζ με διάφορα νέα που απασχολούν τη βασιλική οικογένεια βάζοντας στο πλάι τις αντιδράσεις του 6χρονου πρίγκιπα George. Έτσι, όπως μαθαίνουμε και από την περιγραφή της σειράς, μιας και ο πρίγκιπας George δεν πρόκειται να γίνει βασιλιάς σύντομα, θα εξερευνήσει το παλάτι με τον δικό του τρόπο. Όσο να πεις, θέλει χρόνο το Buckingham για να το γυρίσεις όλο. Εκείνος παρέα με τα αγαπημένα του corgi λογικά θα μπλέξουν σε πολλούς μπελάδες.

Ήρθε η ώρα επιτέλους όλο το drama να πάρει κωμική διάσταση

Και το καλύτερο δεν το έχουμε πει ακόμα. ΟΚ, ο ίδιος ο Janetti θα δώσει την φωνή του στον χαρακτήρα του πρίγκιπα George. Αλλά το βασικό highlight είναι ο Orlando Bloom που θα δώσει τη φωνή του στον πρίγκιπα Harry. Λες και δεν μας έφτανε ο πρίγκιπας Harry από μόνος του.

Πώς είναι να είσαι άραγε διάδοχος της βασιλικής οικογένειας; Και πώς είναι το σπίτι σου να έχει 775 δωμάτια; Ε, θα έρθει ο πρίγκιπας George να μας πει κι εμείς ένα έχουμε να πούμε. Spill the tea, little George.

Featured Image: vanityfair.com