Η limited edition συλλογή Into The Zodiac των κραγιόν SuperStay Matte Ink και Ink Crayon ήρθε για να σε μυήσει στο κόσμο της αστρολογίας και να σου προσφέρει το lip look που ταυτίζεται με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου.

Tα SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick & Ink Crayon, που προσφέρουν άψογο ματ αποτέλεσμα για όλη τη διάρκεια της ημέρας, κυκλοφορούν σε 12 νέες αποχρώσεις -μια απόχρωση για κάθε ζώδιο- και μία super fun συσκευασία με αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.

Αξίζει να σου θυμίσουμε ότι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και στο show του Alice+Olivia, ο mua Stanislaus φανέρωσε ένα sos tip. Εξήγησε ότι προετοίμασε τα χείλη των μοντέλων με τα Baby Lips της Maybelline για ενυδάτωση και συνδύασε το SuperStay Matte Ink—Lover και Amazonian—μαζί. Το κόλπο του όμως για just been kissed φινίρισμα -όπως το όρισε κι ο ίδιος- ήταν η εφαρμογή στα χείλη με ένα πινέλο για σκιές ματιών.

Βήμα 1: Δοκίμασε κι εσύ με ένα πινέλο για σκιές και εφάρμοσε το κραγιόν στο κέντρο του άνω χείλους και ακολούθησε το περίγραμμα των χειλιών σου.

Βήμα 2: Άπλωσε προσεκτικά σε ολόκληρο το κάτω χείλος.

Μπορείς να δεις όλη τη συλλογή και να βρεις τη δική σου απόχρωση στο www.maybelline.gr