H πιο ωραία μπριζόλα είναι το κομμάτι που θα ζητήσεις στον κρεοπώλη ως flank steak. Μαλακό και λεπτοκομμένο που θα φας με baby potatoes και δεντρολίβανο.

Θα χρειαστείς:

1 κιλό flank steak 1/3 κούπας ελαιόλαδο 1/3 κούπας σόγια σως 1/4 κούπας μέλι 1/4 κούπας κόκκινο κρασί 3 σκελίδες σκόρδο 1/2 κουταλάκι lemon pepper

Οδηγίες:

  1. Ανακάτεψε το λάδι, τη σόγια, το μέλι, το κρασί και τα σκόρδα με μια μεγάλη σακούλα ψυγείου. Πρόσθεσε τα κομμάτια του κρέατος και πίεσε με τα χέρια να πάει το μείγμα παντού. Βάλε τη σακούλα σε ένα μπολ και άφησε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
  2. Προθέρμανε το grill σε δυνατή θερμοκρασία. Βάλε πάνω του το κρέας για 4-6 λεπτά από την κάθε πλευρά ώστε να γίνει medium rare. Βάλε το σε ένα πιάτο και κόψε φέτες.
photo: www.layersofhappiness.com