Ποιος είπε ότι ο καφές υπάρχει για να τον πίνουμε μόνο; H Κύπρια Mαρία Αριστείδου παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να τρελάνει το διαδίκτυο με τα υπέροχα έργα της με ένα και μόνο υλικό… τον καφέ!

Mαρια Αριστειδου Εργα τεχνης με ... καφε (6) Mαρια Αριστειδου Εργα τεχνης με ... καφε (1) Mαρια Αριστειδου Εργα τεχνης με ... καφε (5) Mαρια Αριστειδου Εργα τεχνης με ... καφε (3) Mαρια Αριστειδου Εργα τεχνης με ... καφε (2)

Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα που καθώς ετοίμαζε τις μπογιές και τα πινέλα της, χύθηκε ο καφές πάνω στο έργο της. Και ενώ άλλοι θα είχαν τρελαθεί, η Μαρία το είδε διαφορετικά, εντυπωσιάστηκε στην ιδέα. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί πέντε διαφορετικά είδη καφέ για να ζωγραφίζει, ανάλογα βέβαια και με το θέμα που έχει εμπνευστεί κάθε φορά. Πότε ανθρώπινες φιγούρες, πότε ήρωες από κινούμενα σχέδια που λατρεύει.

Κι αν αναρωτιέσαι πού έχεις δει πρόσφατα έργο της θα σου πω πως αν ακολουθείς τον Hugh Laurie, (γνωστός Βρετανός μουσικός, σκηνοθέτης και συγγραφέας) σε facebook και instagram, εκεί θα το είδες, αφού ο ίδιος έχει εντυπωσιαστεί με το πορτραίτο του που φιλοτέχνησε η Μαρία και γι’αυτόν και φρόντισε να το δείξει στους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ένα όνειρο έχει ξεκινήσει για την Κύπρια εικαστικό και φαίνεται πως έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να μας εντυπωσιάσει ακόμη πιο πολύ.

Maria.A.Aristidou?fref=ts instagram.com/ma_aris