Ο Tom Hiddleston είναι ο Lockie του Thor. Ή τουλάχιστον ήταν πριν μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας, μέσα από την ταινίες του Steven Spielberg, War Horse και του Woody Allen, Midnight in Paris, όπου και υποδύθηκε τον πιο γνωστό και διαχρονικό συγγραφέα που γνώρισε αυτός ο κόσμος, το F.S. Fitzgerald.

Man Crush Fridays: Tom Hiddleston Savoir Ville

Γεννήθηκε στο Westminster του Λονδίνου, τον Φεβρουάριο του ’81. Σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης (Royal Academy of Dramatic Art) και έχει λάβει υποψηφιότητα για BAFTA Ανερχόμενου Αστεριού και για Screen Actors Guild Award Συνολικής Ερμηνείας από Καστ. Μισός Σκοτσέζος (από τον μπαμπά) και μισός Άγγλος (από τη μαμά), φοίτησε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου, το Eton College. Δεν μπορείς να πεις και ότι δεν ήταν από καλή οικογένεια. Άλλωστε αυτά φαίνονται από το στήσιμο, την γοητεία και την πιο πρόσφατη επιτυχία του -ελπίζουμε- στο να ακολουθήσει τα χνάρια του Daniel Craig και ενσαρκώσει τον επόμενο James Bond.

Αν τώρα δεν θυμάσαι που τον έχεις δει, μάλλον θα ήταν στο τελευταίο έργο του Guillermo del Toro, Crimson Peak. Μπορεί όμως και να σε έβαλε το αγόρι σου να δεις Night Manager και να κόλλησες λίγο. Ξέρεις, για να δεις τι γίνεται στην συνέχεια όχι τίποτα άλλο.

Man Crush Fridays: Tom Hiddleston Savoir Ville

Το highlight όμως της ζωής του αγαπημένου μας Thomas (το βαφτιστικό του), είναι ότι εκτός από εξαιρετικός (και πάρα πολύ όμορφος) ηθοποιός είναι και φιλάνθρωπος. Δηλώνει φεμινιστής και ανθρωπιστής, ενώ έχει πάει σε ένα ταξίδι της UNICEF στη Γουινέα με σκοπό να βοηθήσει τον κόσμο να μάθει για τα προβλήματα που βιώνουν οι γυναίκες και τα παιδιά στις τριτοκοσμικές χώρες του κόσμου.

Man Crush Fridays: Tom Hiddleston Savoir Ville

Ο γλυκούλης μας.