Η αρμονία μέσα από την αντίθεση συνδυασμών λάμψεων & ιριδισμών!

εικονα Το Luminosity, το νέο makeup look των Inglot είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μακιγιάζ με έντονες γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο. Διαφορετικές αποχρώσεις, pigments, sparkling dust και illuminators αναμειγνύονται για ένα παιχνίδι ιριδισμών σε πρόσωπο, μάτια και χείλη, ενώ το λαμπερό μεταλλιζέ στοιχείο επικρατεί και στα νύχια. Το Luminosity look δίνει μία νέα διάσταση στη λέξη λάμψη στη γλώσσα του μακιγιάζ.

Get the tips:

Πρόσωπο: Στην κορυφή της μύτης και στο τόξο των ζυγωματικών πέρνα απαλά την πούδρα Sparkling Dust 01 και στη συνέχει δημιούργησε κοψίματα τονίζοντας τα ζυγωματικά με τη ροζ απόχρωση από την AMC multicolor system highlighting powder 90, χρησιμοποιώντας την και σαν ρουζ.

Μάτια: Στη βάση του κινητού́ βλεφάρου πέρνα σαν σκιά το AMC gel eyeliner 95 με το πινέλο 9s και στη συνέχεια με το πινέλο 7fs εφάρμοσε το Body pigment powder 232 στην εσωτερική γωνία του άνω βλεφάρου μέχρι το φρύδι, ενώ στο κάτω κινητό βλέφαρο το body pigment powder 273 με το ίδιο πινέλο και με ανοδική γραμμική φορά μέχρι τον κρόταφο. Τέλος άπλωσε τη λευκή απόχρωση από την AMC multicolor system highlighting powder 90 στο τόξο του φρυδιού και πάνω στο φρύδι πέρνα απαλά το AMC pure pigment eye shadow 75 με το πινέλο 27p.

Xείλη & Νύχια: Εφάρμοσε ταμποναριστά την πούδρα Sparkling Dust 01 για ομοιόμορφη λάμψη και ολοκλήρωσε το look με το Ο2Μ nail enamel 630

Και το καλύτερο; Ακολουθώντας το παρακάτω link μπορείς να δεις βήμα-βήμα όλο το make up του Luminosity look!!