Ενα απο αυτά τα βράδια σου προτείνω να κάνεις κάτι/κάποια από τα παρακάτω. Μετά με ευχαριστείς.

52981095c284a53e9cea2d2fa66356b6

Ξάπλωσε στο κρεβάτι σου, κλείσε τα μάτια σου και σκέψου πόσα όμορφα πράγματα σου έχει φέρει η ζωή. Μην αφήσεις καμία αναποδιά να σε αποσπάσει. Επικεντρώσω μόνο στα πραγματικά ωραία που σου έχουν συμβεί.

Φτιάξε ένα τσάι και μη βιάζεσαι να το τελειώσεις. Δωσε λίγη προσοχή στην γεύση του.

Κάτσε και σκέψου πόσο λάθος είναι να σκέφτεσαι ή το πριν ή το μετά. Πόσο λάθος κρύβει η τακτική να μη ζεις στο τώρα.

Σπάσε έναν κανόνα. Διάλεξε το ρίσκο σου και σπάσε τον πρώτο κανόνα που θα βρεθεί μπροστά σου. Πιάνει και σε επιτραπέζιο.

Κλάψε. Για όσα δεν έκανες όταν έπρεπε και μετά ξεχασέ τα. Για πάντα. (καλά, μέχρι την επόμενη φορά)

Ανακάλυψε ένα ωραίο τραγούδι. Κατι που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά. Έστω έναν ήχο.

Βάλε τα καλά σου, μετά βάλε κάτι πιο καλό από τα καλά σου και κατέληξε με ένα φόρεμα που είχες αγοράσει μια, κάποια πρωτοχρονιά. Μετά βάλε ένα ποτήρι κρασί και χόρεψε στο σαλόνι. Κλισέ αλλά καλύτερο κλισέ από το να χορεύεις με το βρακί.

Θυμίσου πως η ζωή δεν μετριέται σε χρόνια αλλά σε κατορθώματα, οπότε κάνε ένα βήμα προς τα εκεί που θες να πας και φοβάσαι.

Στείλε ένα ειλικρινές email σε μια φίλη σου πάψατε να μιλάτε και σου λείπει. Μίλησε της για τους λόγους που σε απομάκρυναν, ζήτα συγνώμη εαν έχεις κάνει λάθος, ρώτησε τι κάνει, πες της πως νιώθεις.

Στείλε ένα email στην αδερφή σου με όλους τους λόγους που είναι σημαντική για σένα.

Μη κάνεις τίποτα. Μείνε στον καναπέ, πάρε βαθιές ανάσες, φάε κάτι που σου αρέσει, αλλά στην πραγματικότητα  μη κάνεις κάτι.

Ξεκίνα ένα παζλ.

Googlare το palleton.com και δώσε δικά σου ονόματα σε χρώματα

Γραψε σε ενα χαρτί: Είναι ωραίο να χάνεις για λίγο τον δρόμο αλλά στο τέλος είναι πιο ωραίο όταν τον βρίσκεις. Κολλησε το σε ένα σημείο για να το βλέπεις όταν θες λίγο χρόνο να δεις τα πράγματα από μια άλλη ματιά.