Λιονταρι εσυ σουπερσταρ Savoir Ville

Οι περισσότεροι, μόλις σε ρωτήσουν τι ζώδιο είσαι και τους απαντήσεις Λέων, αμέσως θα σκεφτούν ή ακόμη και θα σου πουν πως είσαι λίγο ‘ψώνιο’. Και δε λέω πως δεν ισχύει! Έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση σε εκνευριστικό βαθμό, περπατάμε με αέρα βασιλιά, αγαπάμε ακόμη και τις ατέλειες μας, αλλά δεν είμαστε σνομπ. Δε θα σε κάνουμε να νιώσεις κατώτερος μας, γιατί είμαστε πολύ κοινωνικοί, φιλικοί, φιλότιμοι και έχουμε χιούμορ. Θέλουμε να έχουμε αυλή και άτομα που μας θαυμάζουν, αλλά όχι οποιονδήποτε κόλακα βρεθεί στο δρόμο μας, μόνο αληθινούς φίλους που μας εκτιμούν και δεν τους ενοχλεί η έπαρση μας. Ναι ναι, μας αρέσει η καλή ζωή, η πολυτέλεια, τα ψώνια, τα ταξίδια και είμαστε σπάταλοι. Δε μας ενδιαφέρει όμως αν οι φίλοι και ο σύντροφος μας έχουν οικονομική άνεση και δεν κοιτάμε ποτέ να κάνουμε ένα πλούσιο γάμο για να εξασφαλιστούμε, γιατί είμαστε ρομαντικές ψυχές και όχι συμφεροντολόγοι.

Έρωτας: Είμαστε από τα πιο ρομαντικά ζώδια και η ιδανική σχέση για εμάς είναι μια σχέση με πάθος, εκπλήξεις, έντονα συναισθήματα, τρυφερότητα και χημεία στο σεξ. Δεν ερωτευόμαστε συχνά, αλλά όταν ερωτευτούμε θα σου δοθούμε σώμα και ψυχή. Τα δίνουμε όλα όταν αγαπάμε, ενθουσιαζόμαστε και θέλουμε για να κρατήσει η σχέση μας να μην μας θεωρούν λεπτό δεδομένους. Ο σύντροφός μας θέλουμε να μας θαυμάζει, να μας έχει ψηλά, σαν σωστούς Βασιλειάδες που είμαστε και τότε θα μας έχει για πάντα πιστούς και αφοσιωμένους. Είμαστε πολύ απαιτητικοί στον έρωτα, γιατί δεν αντέχουμε την αδιαφορία και την ρουτίνα. Αν κοιτάξεις αλλού, θα δεις τα μεγάλα μας δόντια και απίστευτο θυμό. Δεν συγχωρούμε την απιστία γιατί είμαστε περήφανοι και πιστεύουμε πως είμαστε μοναδικοί. Σε περίπτωση απιστίας μας έχασες για πάντα, δε θα συμβιβαστούμε με το να είμαστε δεύτεροι. Άπιστοι δεν είμαστε, αλλά φεύγουμε όταν στη σχέση έχει μείνει μόνο η συνήθεια.

Φίλοι και οικογένεια: Όπως και το λιοντάρι που προστατεύει τα παιδιά του και την οικογένεια του, έτσι και εμείς είμαστε υπερπροστατευτικοί. Αν προσπαθήσεις να πειράξεις κάποιον δικό μας άνθρωπο, σε φάγαμε! Είμαστε στενά δεμένοι με τα μέλη της οικογένειας μας και πιστεύουμε ότι είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει. Όπως και με την φιλία, αν και είμαστε πολύ κοινωνικοί, οι αληθινοί μας φίλοι είναι λίγοι και καλοί. Οι υπόλοιποι είναι μόνο γνωστοί. Είμαστε large άτομα και πολλές φορές δείχνουμε την αγάπη μας με δώρα και εκπλήξεις. Δίνουμε τα πάντα στους δικούς μας ανθρώπους, αλλά το ίδιο απαιτούμε και εμείς. Αν είσαι μίζερος και τσιγκούνης, για εμάς σημαίνει ότι είσαι και τσιγκούνης στα αισθήματα. Με όσους δεν μας συμπαθούν ή προσπάθησαν να μας κάνουν κακό, αρχικά θυμώνουμε πολύ, αλλά μετά από λίγο θα σκεφτούμε ‘έλα μωρέ με ζηλεύει γιατί είμαι καλύτερος’ και θα αδιαφορήσουμε. Δείχνουμε δυνατοί και ατρόμητοι, αλλά μέσα μας είμαστε ευαίσθητοι και πληγωνόμαστε εύκολα. Όσοι δεν μας ξέρουν καλά πιστεύουν ότι έχουμε μεγάλη τρέλα και ότι είμαστε αναίσθητοι, αλλά όλο αυτό είναι μια μάσκα που έχουμε δημιουργήσει για να μην δει κανείς αυτό που πραγματικά είμαστε.

Επαγγελματικά: Τα επαγγέλματα που ταιριάζουν στο ζώδιο μας είναι συνήθως καλλιτεχνικά ή ηγετικά. Σαν ζώδιο είμαστε αρκετά εργατικοί, αρκεί να κάνουμε τη δουλεία που μας αρέσει. Αλλιώς πλήττουμε και βαριόμαστε. Πιστεύουμε ότι το ιδανικό επάγγελμα είναι το χόμπι μας. Οι λέοντες συνήθως γινόμαστε ηθοποιοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, σχεδιαστές μόδας, σκηνοθέτες, χορευτές, ψυχολόγοι, δάσκαλοι και ασχολούνται και με τις δημόσιες σχέσεις. Είμαστε νάρκισσοι και για αυτό είμαστε καλοί στον χώρο του θεάματος. Επίσης γινόμαστε καλοί επιχειρηματίες γιατί έχουμε ηγετικές ικανότητες και δεν μας αρέσει να έχουμε κανέναν αφεντικό. Πρέπει να γίνουμε εμείς αφεντικά.