Κατά τη διάρκεια της ζωής μας εμφανίζεται το σωστό timing και στιγμές όπου όλα κυλούν εύκολα και απλά. Αλλά μερικές φορές έρχονται μικρές ή μεγάλες δυσκολίες, απογοητεύσεις και καταστάσεις που απαιτούν λίγη παραπάνω προσπάθεια από εμάς. Αυτές τις στιγμές χρειάζεται να τις αντιμετωπίζουμε και να προχωρήσουμε με δύναμη παρακάτω. Ποια είναι αυτά όμως που μας βοηθούν να βλέπουμε τη ζωή αισιόδοξα, αυτά που μας ωθούν να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας, που μας δίνουν λίγη από τη δύναμη τους όταν χρειαζόμαστε ένα μικρό boost;

  • Η οικογένεια μας: Εκεί που θα τρέξεις να κρυφτείς και να ζητήσεις βοήθεια όταν δεν πάνε όλα όπως τα θες.
  • Οι φίλοι μας: Ό,τι κι αν αντιμετωπίζουμε, πάντα μια και μόνο κουβέντα με τους φίλους μας μπορεί να μας δώσει πολλή δύναμη. Ένας δικός σου άνθρωπος (εκτός από φίλη, μπορεί να είναι και η αδερφή σου) μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα απ’τον καθένα και να σου δώσει μια λύση που θα σε βοηθήσει σημαντικά στη μετέπειτα πορεία σου.
  • Η bestie σου στη δουλειά: Μπορεί να μην είναι η καλύτερη σου φίλη στη ζωή, είναι όμως ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι πιο πολύ στο χώρο εργασίας σου. Αν αντιμετωπίζεις διάφορες δυσκολίες με τα deadlines ή τους συναδέλφους, ίσως αυτός ο άνθρωπος να κάνει αυτό που λέμε she’s got your back!
  • Η καλή σου υγεία: Ίσως ακούγεται τετριμμένο, αλλά είναι η αλήθεια. Κάθε πρωί που ξυπνάς να νιώθεις ευλογημένη και να λες «ευχαριστώ» στο σύμπαν για όλα όσα έχεις μέχρι σήμερα. Έτσι θα παίρνεις δύναμη για να κατακτήσεις και τα επόμενα που έπονται.
  • Το πρόσωπό σου στον καθρέφτη. Να σε κοιτάξεις και να ξέρεις πως ό,τι κι αν γίνει εσύ θα παραμένεις λαμπερή και όμορφη. Σ αυτό θα σε βοηθήσουν τα νέα πρωτοποριακά Cream Boosters* της FREZYDERM*. Χρειάζεσαι κάτι που θα ενισχύσει την κρέμα σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά περισσότερα εσύ.
  • Ένα καλό workout:  Πόσες και πόσες φορές έχεις νιώσει περήφανη που τελείωσες το σημερινό σου workout με επιτυχία; Είναι μία από τις διαδικασίες που χαρίζει ευεξία, βοηθά την υγεία και ανεβάζει τη διάθεση.
  • Ένα motivation quote: Όλοι ξέρουμε ότι το διάβασμα κάνει καλό στην ψυχολογία και διευρύνει τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Πέρα από τα αγαπημένα σου βιβλία φρόντισε να ψάχνεις για τα δημοφιλή πλέον quotes που πολλές φορές μας φτιάχνουν το κέφι, μας δίνουν τροφή για σκέψη και συχνά έρχονται την κατάλληλη στιγμή.
  • Η σωστή διατροφή: Ένα προσεγμένο πλήρες πρόγραμμα διατροφής μάς βοηθά να έχουμε μία καλή ημέρα και ανεβάζει την ψυχολογία μας, επίσης βασικό στοιχείο που προσφέρει η σωστή διατροφή είναι το υγιές και λαμπερό δέρμα.
  • Διαλογισμός: Μερικά λεπτά με τον εαυτό σου κάθε μέρα ελέγχοντας την αναπνοή σου και απομονώνοντας τις σκέψεις σου, ίσως είναι ένα ακόμα εξαιρετικό ”όπλο” που θα σου δώσει το boost για να προχωρήσεις στα επόμενα απαιτητικά projects της ζωής σου.

*Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά εξατομικευμένης φροντίδας από τη FREZYDERM, τα Cream Boosters Velvet Concentrate. Περιλαμβάνει 14 υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις που παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας πρωτοκόλλων ομορφιάς σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες της επιδερμίδας της καθεμιάς μας. Το Cream Booster έχει την δυνατότητα να ενισχύει τις ιδιότητες της ενυδατικής κρέμας που ήδη χρησιμοποιείς, γι αυτό και η beauty advisor της FREZYDERM προτείνει να το τοποθετούμε σε καθαρό πρόσωπο πριν την εφαρμογή της βασικής σου κρέμας. Εφάρμοσε το προϊόν με ανοδικές κινήσεις και σίγουρα θα δεις διαφορά.

Μπορείς κι εσύ να ανακαλύψεις ποιό πρωτόκολλο ομορφιάς χρειάζεται η επιδερμίδα σου μέσα από το frezydermboosters, μόνο με 3 απλά βήματα! Επίσης μπορείς να βρεις όλη τη σειρά Cream Boosters στη σελίδα της FREZYDERM.