Η Leandra Medine, είναι αυτή η γοητευτική και μυστήρια παρουσία που κρύβεται πίσω από το blog “The Man Repeller”. Είναι η γυναίκα που δημιουργεί μόδα μέσα από τις ιδιαίτερες στιλιστικές της επιλογές και τους αναμφισβήτητα μη συμβατικούς συνδυασμούς. Υποστηρίζει ακράδαντα την άποψη της, πως οι γυναίκες δεν πρέπει να ντύνονται για τους άνδρες με μοναδικό σκοπό να τους εντυπωσιάσουν, παρά μόνο για τον εαυτό τους, να νιώθουν οι ίδιες άνετα με οτιδήποτε επιλέγουν να φορέσουν και πως πρέπει να χρησιμοποιούν την μόδα για να τις γεμίζει αυτοπεποίθηση.

savoir_ville_lmedine (1)

Γεμάτη ενέργεια, χιούμορ και σίγουρα πολύ φαντασία, έχει προβάλλει μέσα από το blog της ενδιαφέρον, και άλλοτε αλλόκοτους συνδυασμούς ρούχων, και έχει «γεννήσει» τάσεις που θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας. Μέρα με τη μέρα, μέσω των social media που χρησιμοποιεί, εμπνέει, ενθαρρύνει και δίνει πολλές ανατρεπτικές ιδέες σε ό,τι έχει σχέση με την μόδα και το στυλ.

Και αν ακόμα αναρωτιέσαι τι σημαίνει το όνομα του blog της, η Leandra έχει επεξηγήσει ξεκάθαρα τον ορισμό “outfitting oneself in a sartorially offensive way that will result in repelling members of the opposite sex. Such garments include but are not limited to harem pants, boyfriend jeans, overalls, shoulder pads, full length jumpsuits, jewelry that resembles violent weaponry and clogs.”

savoir_ville_lmedine (2)

savoir_ville_lmedine (3)