15 λαδια ομορφιας για το χειμωνα

9340f0fe-3d36-40d7-b082-9eb045c0e7e4

Όταν η θερμοκρασία πέφτει, αυτό σημαίνει πως πρέπει να αλλάξεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για την περιποίηση της επιδερμίδας σου. Το να χρησιμοποιείς πιο βαριές κρέμες και conditioners για να αντιμετωπίσεις το ξηρό χειμωνιάτικο αέρα, ίσως να μην είναι αρκετό. Για αυτό, δοκίμασε λάδια περιποίησης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις παντού.

Και ναι, το να χρησιμοποιήσεις λαδάκια σε όλο σου το σώμα μπορεί να σε κάνει να το αμφισβητήσεις - ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή μαλλιά. Αλλά, ανεξαρτήτως του τύπου της επιδερμίδας σου, τα λάδια μπορούν να σε βοηθήσουν πέρα απο την ενυδάτωση και να γίνουν η απόλυτη προσθήκη για τη φροντίδα της χειμωνιάτικης επιδερμίδας σου.

Τα φυτικά έλαια είναι ικανά να αντιμετωπίσουν διάφορες παθήσεις του δέρματος. Από ξηρότητα και σημάδια γήρανσης μέχρι ανόμοιο τόνο δέρματος, αφυδάτωση και ευαίσθητο δέρμα. Επίσης, μπορούν να ενυδατώσουν, φροντίσουν, αναγεννήσουν και/ή να προστατεύσουν όχι μόνο την επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά. Για αυτό, για να διατηρήσεις τη λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σου καθώς και την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου, ορίστε κάποιες προτάσεις για να χρησιμοποιήσεις αυτό το χειμώνα:

ROGER & GALLET Bois d' Orange Huile Sublime Perfumed Dry Oil

ROGER & GALLET Bois d' Orange Huile Sublime Perfumed Dry Oil

ROGER & GALLET Bois d' Orange Huile Sublime Perfumed Dry Oil

Εικόνα 1 από 7

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.