Πριν 7 χρόνια, η Kim Leuenberger έλαβε το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσαν να τις κάνουν οι γονείς της. Ένα Volkswagen minivan. Η ίδια το χαρακτήρισε ως έρωτα με την πρώτη ματιά αφού ήταν μια έφηβη που είχε εμμονή με την δεκαετία των 60ς. Αυτό το μίνι βαν λοιπόν, καθόταν στο ράφι του δωματίου της για πολύ καιρό ώσπου μια ανοιξιάτικη Κυριακή το έβγαλε στον κήπο και άρχισε να το φωτογραφίζει.

2 χρόνια μετά, η Kim αποφασίζει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να φωτογραφίζει τις μινιατούρες της. Συνδύασε το “μικρόβιο” του ταξιδιώτη με την εμμονή που είχε από πάντα. Εδώ και 5 χρόνια, γυρνάει όλη την Ελβετία μα και την Ευρώπη παρέα με τα αυτοκινητάκια της και έτσι, η κάθε μινιατούρα έχει την δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και “πρόσωπο”.

“Η λήψη των φωτογραφιών αυτών είναι ένα είδος θεραπείας για εμένα. Με αφήνει να μπαίνω όποτε θέλω στην φούσκα της παιδικής αθωότητας και να ξεχνάω όλες μου τις έγνοιες”

Παρακάτω μπορείς να δεις μερικές από τις φωτογραφίες της Kim Leuenberger και για περισσότερα να μπεις στο http://www.kimleuenberger.com/

 

(Πηγή: BoredPanda)