Αυτό που ξεκινάς μια σειρά και τελικά την βλέπεις για ένα και μόνο άτομο, σου έχει τύχει και εσένα; Εντάξει ξέρουμε ότι έβλεπες Peaky Blinders για τον Cilian Murphy και La Casa de Papel για τον Jaime Lorente. Ε το Trinkets του Netflix είναι μια τέτοια περίπτωση. Το επίκεντρο της προσοχής αυτή τη φορά η Kat Cunning.

Το σωστό βέβαια θα ήταν να μην συσχετίσουμε την Kat Cunning με τη σειρά, μιας και η ίδια ήταν τραγουδίστρια πριν παίξει εκεί. Ας πούμε απλά ότι η σειρά ήταν απλά η αφορμή να την μάθεις – αν δεν την ήξερες ήδη. Η Kat Cunning είναι ένα φαινόμενο της εποχής, από αυτά που καμιά φορά δεν ξέρεις ότι υπάρχουν. Διαφωτιστική η πρώτη φορά που τραγούδησε στη σειρά και τα σαγόνια έπιασαν πάτωμα.

https://www.instagram.com/p/BwfO_KCBbZb/

Έχει μια μοναδική φωνή που δεν θα μπορείς να την συσχετίσεις με τίποτα από όσα έχεις ακούσει μέχρι στιγμής. Και μολονότι θα πίστευες ότι σε μια τέτοια φωνή θα ταίριαζαν περισσότερο μελωδίες blues, εκείνη πίστεψε στην pop. Καμιά φορά μάλιστα ξεχνάμε ότι η pop δεν είναι μόνο η Ariana Grande, και ότι σαν είδος μουσικής έχει πολλά να δώσει. Το γεγονός ότι οι εμφανίσεις της κάθε φορά έχουν και μια μορφή θεατρικότητας, ήταν πιθανότατα αυτό που την οδήγησε και στο καστ των Trinkets. Εκεί υποδύεται επίσης μια τραγουδίστρια που φλερτάρει με την Elodie, μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες. Αν σε κάτι καταλαβαίνουμε την Elodie στη σειρά, είναι ότι την Cunning – ή Sabine στη σειρά – την ερωτεύτηκε για την φωνή της.

Αν σου θυμίζει κάτι, είναι γιατί μπορεί να την είχες δει και στο The Deuce της HBO μαζί με τον James Franco.

Έχει ήδη κάνει κάποιες δουλειές στο Broadway και ήδη ετοιμάζει τον πρώτο της δίσκο μετά από αρκετά singles. Είναι μάλιστα θερμή υποστηρίκτρια της LGBTQ+ κοινότητας και το προβάλει με κάθε τρόπο. Ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός ότι είναι queer και ίσα ίσα είναι περήφανη γι’αυτό. Η Kat Cunning είναι από εκείνα τα άτομα που στρώνουν το δρόμο ώστε να μπορούμε να μιλάμε λίγο πιο άνετα για κάποια θέματα. Και το κάνει ξεκινώντας από τη μουσική της.

Αν ξεχωρίζουμε κάποιο από τα τραγούδια της, αυτό είναι το BIRDS. Όταν κυκλοφόρησε, ήταν ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο για την καριέρα της. Έτσι απέδειξε το πόσα ακόμα έχει να δώσει στο χώρο. Ή καλύτερα το ότι δεν έχει καν ακόμα ξεκινήσει. Η Kat Cunning είναι ένα κορίτσι που εκπέμπει χρώμα και ενέργεια. Κι εφόσον ξεκίνησε, θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Μπορείς να την γνωρίσεις μέσα από το Trinkets ή το The Deuce, μα θα ήταν καλύτερο αν αυτή η γνωριμία συνέβαινε μέσω της μουσικής. Άκου τις ιστορίες που έχει να σου πει με τα τραγούδια της. Θα σε βρεις κάπου εκεί μέσα.

Featured Image: popsugar.com