Τα ταξίδια σου αφήνουν την πιο γλυκιά γεύση όταν επιστρέφεις… σπίτι σου. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή της Amy Chaplin και Jacqui Kravetz, σε βοηθούν να το βρεις! Οι δυο τους έκαναν το καλύτερο μεσιτικό deal στο αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη Βραζιλία.  Πήγαιναν να επισκεφτούν την αδερφή της Amy όταν συνάντησαν έναν παλιό φίλο που τους μίλησε για ένα διαμέρισμα που πουλάει και το οποίο έμελλε να γίνει για εκείνες το ΤΕΛΕΙΟ σπίτι.

Στην επιστροφή τους από το ταξίδι, πήγαν να το τσεκάρουν και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! 13 χρόνια αργότερα -τόσο τους πήρε για να το ανακαινίσουν- το σπίτι έχει γίνει ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί και υποδέχονται, με μεγάλη χαρά, τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτό.

Ο χρόνος που χρειάστηκαν για να κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις ήταν αρκετός καθώς το διαμέρισμα ήταν πολύ παλιό. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το πάτωμα ήταν 100 ετών και βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες, μπορεί να συμπεράνει ότι έκαναν αρκετή δουλειά. Σίγουρα όμως άξιζε τον κόπο καθώς το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό -έχει παντού παράθυρα- και άνετο διαμέρισμα που στεγάζει εκείνες και τα δύο σκυλιά τους, Percy και Jules.

Κάθε γωνιά θα σε κάνει να την ερωτευτείς κι εσύ. Να, όπως τα δυο γραφεία στα οποία και δύο περνούν αρκετές ώρες την ημέρα αφού η Amy είναι σεφ και συγγραφέας και η Jacqui επίσης συγγραφέας.

dschaplin_2 dschaplin_20 dschaplin_17 dschaplin_11 dschaplin_10 dschaplin_16 dschaplin_6 dschaplin_15 dschaplin_4 dschaplin_14