Όπως θα γνωρίζεις ήδη, το χάλκινο χρώμα είναι συνηθώς συνυφασμένο με τους φθινοπωρινούς μήνες του έτους. Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, τα social media διαψεύδουν αυτόν τον «κανόνα» και μας δείχνουν πώς οι αγαπημένες μας celebrities έχουν «αγκαλιάσει» το copper hair trend.

Η επαναστατική και συνάμα παιχνιδιάρικη ψυχή σου, θα βρει το καταφύγιο της σ ’αυτό το ζεστό και γεμάτο ενέργεια χρώμα. Ακόμη, αυτό το χρώμα με τις αμέτρητες αποχρώσεις του, οι οποίες κυμαίνονται από το ανοιχτό χάλκινο μέχρι και το πιο σκούρο κόκκινο, ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, ενώ μπορεί να αναδείξει υπέροχα τα χαρακτηριστικά σου. Μη διστάζεις πια. Εξάλλου, αν δεν θέλεις να κάνεις μια total αλλαγή, μπορείς απλά να προσθέσεις λίγες χάλκινες πινελιές στα μαλλιά σου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου χάλκινα

Μπορεί να τρομάζεις λίγο με την ιδέα αυτής της αλλαγής, ιδιαίτερα αν τα μαλλιά σου είναι αρκετά σκούρα. Εμείς, είμαστε εδώ για να σε καθησυχάσουμε, και να σε επιβεβαιώσουμε ότι είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή, υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος για να κάνεις σωστά αυτήν τη μετάβαση.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Benson (@ashleybenson)

Η Amanda Tua, ιδρύτρια και διευθύντρια του Amanda Tua Hair, δήλωσε στο περιοδικό ELLE Australia, ότι «για τις ξανθές, είναι τόσο απλό να ενσωματώσουν το χάλκινο στα μαλλιά τους, όσο απλά αλλάζουν και το toner τους». «Μπορούν να ζητήσουν από τους κομμωτές τους, μια πιο ζεστή απόχρωση, όπως το strawberry blond ή peachy highlights», τόνισε. Από την άλλη, για τις μελαχρινές, εξήγησε ότι «όσες έχουν μια σκούρα βάση, αλλά ήδη έχουν κάνει balayage ή ανοιχτά highlights, μπορούν απλά να δοκιμάσουν μια χάλκινη απόχρωση, προκειμένου να δουν αν ταιριάζει στα μαλλιά τους».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

«Αυτό που πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας, είναι να ταιριάξει την απόχρωση του χάλκινου με τη φυσική βάση των μαλλιών σας. Αυτό, θα δώσει μια σκιά που θα σας κολακεύει, χωρίς να κάνει αισθητή διαφορά», εξήγησε η Amanda Tua.