Αξιοποίησε τα jumpsuits όπως τα fashion girls

Σε έναν ιδανικό κόσμο, κάθε κορίτσι ανεξαρτήτου ηλικίας θα αποχαιρετούσε τα καλοκαιρινά του outfit και θα φορούσε με ενθουσιασμό τα νέα trends του χειμώνα, ευθύς αμέσως. Όμως η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική και επειδή πλησιάζει η εποχή που ούτε εσύ θα ξέρεις τι να φορέσεις, ούτε ο καιρός θα σε βοηθάει, καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις τις ολόσωμες φόρμες σου ή να επενδύσεις σε νέες.

• Μπορούν να φορεθούν άνετα τις μέρες στο γραφείο χωρίς να χάνουν το ανάλαφρο χαρακτήρα τους κάνοντας πιο εύκολη την επιστροφή μας σε αυτό.

Jumpsuits η ιδανική επιλογή για τη μετάβαση καλοκαίρι φθινόπωρο • Θα χρειαστεί ακόμα μόνο ένα εποχιακό πανωφόρι και θα έχεις δημιουργήσει ένα κομψό look για τα πρωτοβρόχια.

Jumpsuits η ιδανική επιλογή για τη μετάβαση καλοκαίρι φθινόπωρο • Ταιριάζουν άψογα με την τάση του layering

Jumpsuits η ιδανική επιλογή για τη μετάβαση καλοκαίρι φθινόπωρο • Συνοδεύονται με sneakers που είναι εξίσου σωτήρια αυτή την εποχή και αν δέσεις τα κορδόνια στους αστραγάλους έχεις εξασφαλίσει ένα ultra chic outfit.

jumpsuits-%ce%b7-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1 • Παραμένουν εξίσου girly όσο και θηλυκά ιδανικά για τις νυχτερινές εξόδους.

Jumpsuits η ιδανική επιλογή για τη μετάβαση καλοκαίρι φθινόπωρο • Αναδεικνύουν τα prints και το boho στυλ χωρίς να χάνουν το χαρακτήρα τους.

Jumpsuits η ιδανική επιλογή για τη μετάβαση καλοκαίρι φθινόπωρο • Δίνουν την ευκαιρία να αποκαλύψεις διαφορετικά σημεία του σώματος σου.

Jumpsuits η ιδανική επιλογή για τη μετάβαση καλοκαίρι φθινόπωρο

Δες μερικά jumpsuits που μας άρεσαν: 

1094986-Black-d72a2707-

1094986-Black-d72a2707-

ΑSOS, Selected Dalima 3/4 Jumpsuit 80.00 Euro

Εικόνα 1 από 4

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.