Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Red Table Talk» μοιράστηκε για πρώτη φορά το 2018 τον προσωπικό της αγώνα και δεν είναι άλλος από τη μάχη που δίνει με την αλωπεκία.

Ολοένα και περισσότερα πρόσωπα της showbiz μιλούν ανοιχτά το τελευταίο διάστημα για ζητήματα ψυχικής υγείας αλλά και για τα αυτοάνοσα νοσήματα τα οποία αντιμετωπίζουν δίνοντας θάρρος σε πολύ κόσμο να ανοιχτεί. Πρέπει σίγουρα να παραδεχτούμε πως αυτού του είδους οι εξομολογήσεις είναι, εκτός από αξιέπαινες, θαρραλέες καθώς κρύβουν μέσα τους πόνο, απογοήτευση αλλά και απεριόριστη δύναμη.

Το παραπάνω αποδεικνύεται περίτρανα με τις παλαιότερες δηλώσεις της ηθοποιού καθώς έχει περιγράψει την «τρομακτική» στιγμή που παρατήρησε για πρώτη φορά ότι έχανε «χούφτες μαλλιά» στο ντους. Ο λόγος που έκοψε τα μαλλιά της ήταν διότι έτρεμε κυριολεκτικά από το φόβο επομένως αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη.

Αξίζει να τονίσουμε πως παρά τις πολλές ιατρικές εξετάσεις, έχει δηλώσει πως δεν κατάφερε να βρει την αιτία της αλωπεκίας της και υποψιάζεται ότι μπορεί να φταίει το άγχος.

Λοιπόν, αυτή τη φορά η Jade Pinkett Smith μοιράστηκε στα social media ένα video αρκετά θαρραλέο στο οποίο έδειξε τα ξυρισμένα της μαλλιά. «Τώρα σε αυτό το σημείο, μπορώ μόνο να γελάσω», είπε καθώς χαμογέλασε και πέρασε με τα δάχτυλά της τη γραμμή των μαλλιών της. «Όλοι ξέρετε ότι παλεύω με την αλωπεκία και ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε, αυτή η γραμμή εδώ».

Στη λεζάντα μεταξύ άλλων έγραψε: «Εγώ και αυτή η αλωπεκία θα γίνουμε φίλες.»

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Natasha Poonawalla: Ένα λαμπερό αστέρι στον κόσμο της φιλανθρωπίας