Ενώ η Millie Bobby Brown κάνει ότι μπορεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ όσο αφορά τη προσωπική της ζωή, η ίδια ζωή δεν τη βοηθά αφού αυτή τη φορά οι φήμες θέλουν τη πρωταγωνίστρια του Stranger Things ερωτευμένη με τον γιό ενός A-list celebrity.

Όπως φαίνεται η 17χρονη ηθοποιός βγαίνει με τον 19χρονο γιο του Jon Bon Jovi, Jake Bonjovi. Οι MBB και Bonjovie έχουν πυροδοτήσει τις ρομαντικές φήμες από τον Ιούνιο, αφού εντοπίστηκαν χέρι χέρι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στη Νέα Υόρκη.

Ήδη αρκετοί fans στηρίζουν το νέο όνομα: Bonjillie.

Σε post της στο Instagram, η Brown φαίνεται να αγκαλιάζει τον Bongiovi στο London Eye. Όπως είναι φυσικό οι 46.6 εκατομμύρια followers αντέδρασαν με ενθουσιασμό αφήνοντας μέχρι τώρα παραπάνω από 52Κ σχόλια κάτω από τη φωτογραφία.

Ποιος είναι ο Jake Bongiovi; 

Για πολλούς, ο συσχετισμός μεταξύ του Bongiovi και του διάσημου πατέρα του ήταν δύσκολος, παρόλο που τα επίθετα είναι ουσιαστικά πανομοιότυπα. Μέχρι που κάποιοι κατάλαβαν ότι το καλλιτεχνικό όνομα του πατέρα του, Bon Jovi είναι Bongiovi.

Όπως γνωρίζουμε, ο Jake Bongiovi — του οποίου το πλήρες όνομα είναι Jacob Hurley Bongiovi — είναι γιος του μουσικού Jon Bon Jovi και της Dorothea Hurley. Η οικογένεια περιλαμβάνει επίσης τα αδέρφια του Jake: Romeo Jon Bongiovi, Stephanie Rose Bongiovi και Jesse Bongiovi.

Ο νεότερος από τα τρία αδέρφια, ο 19χρονος είναι μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερος από την ΜΒΒ.

Τι κάνει στη ζωή του;

Ο Bongiovi σπουδάζει στο Syracuse University, στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Instagram, έχει δηλώνει ηθοποιός, παρόλο που δεν μπορείς να βρεις credits υποκριτικής στο όνομά του, εκτός από την εμφάνισή του στο PeopleTV το 2019.

Όσο για το πότε το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει, οι σημειώσεις μας λένε ότι η πρώτη σύνδεση των ονομάτων τους στα ΜΜΕ έγινε τον Ιούνιο, όταν ο Bongiovi αποκάλεσε την Brown, “Bff”, στο Instagram, σε ένα στιγμιότυπο με τους δύο στο αυτοκίνητο. Σχολιάζοντας την ανάρτηση, η ΜΒΒ ανταπέδωσε με ένα αντίστοιχο «BFF».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jakebongiovi

Στις 17 Ιουνίου, οι δυο τους φάνηκε να επιβεβαιώνουν το ειδύλλιό αφού εντοπίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μεταφέροντας την τσάντα με τον σκύλο της, τη Γουίνι, αυτή η βόλτα του ζευγαριού επιβεβαίωσε κάπως τις εικασίες. Τον επόμενο μήνα, η Brown μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram της, με ένα “καλό Σαββατοκύριακο”, αφήνοντας τον κόσμο να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Τον Οκτώβριο, ο Bongiovi δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Brown ενώ κάθονταν σε ένα καφέ. «Ξεκινάμε ένα συγκρότημα [,] στείλτε ιδέες για ονόματα», έγραψε κάτω από τη selfie των δύο.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jakebongiovi

Παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν φωτογραφίες, το τελευταίο χαρούμενο στιγμιότυπο στο London Eye φαίνεται να είναι το πρώτο που δημοσίευσε η ίδια η MBB στο Instagram. Αν πράγματι αυτοί οι δύο είναι ζευγάρι τότε ανυπομονούμε να τους δούμε μαζί στο κόκκινο χαλί στης επόμενη πρεμιέρα της MBB.