Για να αγαπήσω αυτή την ταινία δε χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από το να διαβάσω την περιγραφή της. Απλά και όμορφα πράγματα.

Η Καναδή ηθοποιός Mackenzie Davis την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ‘Blade Runner 2049’ καθώς και από το ‘The Martian’ πρωταγωνιστεί αυτή τη φορά στην ταινία “Izzy Gets The F*ck Across Town”  την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Christian Papierniak.

Η ταινία “Izzy Gets The F*ck Across Town”  έκανε την πρώτη της εμφάνιση το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Los Angeles Film Festival και κατέπληξε κοινό και κριτικούς. Παρόλα αυτά η πορεία της δε σταμάτησε εκεί. Κέρδισε 3 βραβεία αλλά και μια υποψηφιότητα κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ας έρθουμε παρόλα αυτά στο προκείμενο το οποίο δεν είναι άλλο από την αρκετά hot, θα έλεγα, πλοκή: Η ατίθαση και αρκετά χαώδης Izzy ξυπνάει με hungover και μαθαίνει πως ο πρώην σύντροφός της γιορτάζει τον αρραβώνα του με την πρώην καλύτερή της φίλη. Και όλα αυτά σήμερα το βράδυ στο Λος Άντζελες, την πόλη που ξεκίνησαν όλα. Με αρκετή απελπισία στο τσεπάκι της η πρωταγωνίστρια ξεκινάει μια τρελή αναζήτηση στην πόλη των αγγέλων για να να διαλύσει αυτό το πάρτι. Και όλα αυτά γιατί πιστεύει πως πρέπει να καθορίσει η ίδια το πεπρωμένο της, πριν να είναι πολύ αργά.

imbd.com
imbd.com

Μια απολαυστική και φυσικά αρκετά χαοτική κωμωδία που καταφέρνει να παρουσιάσει με αρκετά ιδιαίτερο τρόπο τη χαοτική ζωή της Izzy. Μιας κοπέλας χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά και φυσικά χωρίς κανένα άλλο σκοπό. Στην ταινία παίζουν επίσης οι: Lakeith Stanfield, Alia Shawkat, Rob Huebel, and Haley Joel Osment.