Το να μείνεις πιστός στη διατροφή σου μπορεί να καταλήξει εξαιρετικά δύσκολο όταν όλοι σου οι φίλου νιώθουν ελεύθεροι να βγουν έξω και να πιουν ό,τι και όσο θέλουν. Ως γνωστόν, τα αλκοολούχα ποτά έχουν όση ζάχαρη και θερμίδες χρειάζονται για να σε κάνουν να νιώσεις τύψεις. Τώρα όμως μπορείς να πιεις τη βότκα σου και να την απολαύσεις πραγματικά, χωρίς τύψεις, αυτοκριτική και δεύτερες σκέψεις. Και αυτό το οφείλεις σε έναν Νεοζηλανδό personal trainer.

Η βότκα Pure Amino δημιουργήθηκε από τον personal trainer και θερμό υποστηρικτή της υγιεινής διατροφής Dene Flude, από το Aukland. Η βότκα αυτή δημιουργήθηκε με πρωταρχικό στόχο οι άνθρωποι που ακολουθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής να μπορούν να απολαύσουν το αλκοολούχο ποτό τους χωρίς να “απαρνούνται” τη φιλοσοφία τους.

Hope everyone had a great weekend! @pureamino ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pure Amino (@pureamino) στις

Μέχρι στιγμής, μπορείς να βρεις την Amino Vodka σε δύο γεύσεις – raspberry με λεμόνι και φράουλα με ακτινίδιο – και φτιάχνεται με πολύ νερό. Η θεωρία πίσω από αυτό είναι ότι μπορείς να πιεις χωρίς να αφυδατώνεσαι και κατ’επέκταση να μην ξυπνάς με hangover την επόμενη μέρα. Χρησιμοποιείται βότκα βασισμένη στον ορό γάλακτος και επίσης  είναι ελεύθερη από υδατάνθρακες και ζάχαρη. Το καλύτερο, βέβαια, είναι ότι έχει μόλις 100 θερμίδες!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Αmino Vodka μπορείς να επισκεφτείς το pureamino.nz.