Το καθημερινό μας daydreaming περιλαμβάνει πολύ διακόσμηση. Όλοι το ξέρουν αυτό. Όσο υπάρχει έμπνευση, υπάρχουν ιδέες. Και αν αρχίζεις να ξεμένεις από έμπνευση και αστερόσκονη, τα παρακάτω Instagram accounts θα λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Beata Heuman

 
View this post on Instagram
 

Hanging out in our little garden house – shoes from @giacouturefirenze 🌱#beataheumaninteriors

A post shared by Beata Heuman (@beataheuman) on

Η Beata Heuman είναι μια Σουηδή διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου που ίδρυσε τη δική της -εξαιρετικά επιτυχημένη- εταιρία το 2013. Το account του brand της περιλαμβάνει κυρίως επαγγελματικές λήψεις από πελάτες, με λίγη έμπνευση ωστόσο. Το στυλ της περιλαμβάνει αρκετό “παιχνίδι” με items και χρώματα ή prints. Με έναν καινοτόμο τρόπο να δίνεται στο κάθε δωμάτιο ένα συγκεκριμένο διακοσμητικό DNA. To account αυτό θα ανοίξει τους ορίζοντές σου, δίνοντάς σου κάτι φρέσκο και εντελώς καινούργιο κάθε φορά.

Plants in Decor

 
View this post on Instagram
 

I love it when you call me big poppy! 😛😘🌿

A post shared by Indoor plants inspiration. (@plantsindecor) on

Το ιδανικό account για όσους λατρεύουν τα φυτά. Περιλαμβάνει πρακτικά φυτά, φυτά… και λίγα ακόμα φυτά. Από σαλόνια μέχρι μπάνια γεμάτα παχύφυτα, θα έχεις μια καθημερινή δόση από πράσινο. Θα σου αποδείξει πως δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός φυτών για έναν χώρο. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο.

Three Boys and a Pink Bath

Αυτό που θα λατρέψεις στο Three Boys and a Pink Bath είναι πως πρόκειται για πραγματικές φωτογραφίες της Sofia, από το σπίτι της στο Kent. Με έναν τρόπο σε κάνει να καταλαβαίνεις πως μπορεί και το δικό σου σπίτι να γίνει τόσο fab, δίνοντάς σου όλα τα tips και τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι για να το πετύχεις. Το account αυτό είναι ιδανικό για να ενσωματώσεις όλα τα deco trends εκεί έξω: Από το colour blocking μέχρι το ροζ, θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι.

Living With Lotte

 
View this post on Instagram
 

So obsessed. Maybe I’ll call my firstborn Nancy’s Blushes 🌸 @farrowandball

A post shared by L o t t e (@livingwithlotte) on

Η Lotte δεν είναι διακοσμήτρια, απλά έχει εξαιρετικό γούστο. Αυτή η insider του ASOS/μοντέλο και podcast co-host μοιράζεται όλη της την έμπνευση στο account της. Ναι, ακόμα και στη μόδα. Ωστόσο, οι ιδέες της στη διακόσμηση θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον λίγο παραπάνω. Ο λογαριασμός αυτός θα σου θυμίσει πως το πραγματικό coolness δε χρειάζεται προσπάθεια.

Heart Zeena Home

Τη Zeena Shah ενδέχεται να την γνωρίζεις ως fashion influencer μέσω του @heartzeena. Ενδεχομένως να γνωρίζεις και ότι είναι art director, στυλίστρια, συγγραφέας και illustrator. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζεις είναι πως δημιούργησε ένα εντελώς νέο account το οποίο είναι αφιερωμένο στο σπίτι της. Στο content της κάνει tag όλα τα brands που νιώθεις ότι θα έπρεπε να ξέρεις και με τον τρόπο της σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τον δικό σου χώρο ως ένα ενδιαφέρον, καινούργιο project. Θα σε εμπνεύσει να ενσωματώσεις το millennial pink, σχεδόν παντού.

featured image: thespruce.com