Σε έναν κόσμο όπου τα social media παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας πρέπει να παραμένουμε συνεχώς ενημερωμένοι με τις νέες πρακτικές. Όλη η μανία με τη μόδα του unboxing δημιούργησε την τάση να φωτογραφίζουμε πλέον και να δημοσιοποιούμε και τα items της ντουλάπας μας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις fashion bloggers. Όλοι θέλουμε μία καλλιτεχνική φωτογραφία από το αγαπημένο μας αξεσουάρ στο προφίλ μας. Και υπάρχει πιο αγαπημένο αξεσουάρ πέραν των παπουτσιών μας; Φυσικά και όχι.

Η social media editor του γνωστού online περιοδικού Who What Wear, Mimi Postigo, επιβεβαίωσε αυτή την άποψη λέγοντας στο WWW ότι οι φωτογραφίες παπουτσιών στο Instagram είναι από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες στο λογαριασμό τους. “Tο κοινό μας λατρεύει μία καλή λεπτομερή λήψη και τα παπούτσια είναι 100% το αγαπημένο τους αξεσουάρ”.

Παρακάτω,  παρουσιάζουμε 10 από τις καλύτερες φωτογραφίες παπουτσιών στο Instagram σύμφωνα με το Who What Wear για να πάρεις έμπνευση για την επόμενη καλλιτεχνική λήψη σου.

εναέριες γωνίες

Απ’ όσο πιο ψηλά βγάζεις φωτογραφία τα πόδια σου, τόσο πιο ψηλόλιγνη δείχνει η σιλουέτα. Απαραίτητη προϋπόθεση για μια τέτοια λήψη είναι ο καλός φωτισμός.

βρες μία μπανιέρα

Με φόντο περίτεχνα πλακάκια ή το λευκό μάρμαρο του μπάνιου, οι φωτογραφίες παπουτσιών μέσα στη μπανιέρα θεωρούνται πλέον κλασσικές για τους Instagramers.

από ψηλά και μακριά

Σίγουρα όλοι έχουμε προσπαθήσει να βγάλουμε φωτογραφία τα πόδια μας φορώντας ένα τέλειο ζευγάρι παπούτσια συνδυασμένο με το αγαπημένο μας παντελόνι.

πιάνοντας τα παπούτσια στο χέρι

https://www.instagram.com/p/Bspu8cyAGTV/?utm_source=ig_embed

Είτε είναι ένα ζευγάρι που μόλις αγόρασες είτε ένα από τα πιο φορεμένα σου, μη φοβηθείς να λερώσεις τα χέρια σου γι’ αυτή τη λήψη.

εκμεταλλεύσου τους καθρέφτες

Κλασσική αλλά πάντα κολακευτική ιδέα για να φωτογραφίσεις τα παπούτσια σου.

την ώρα που τα βγάζεις από το κουτί

Η μόδα του unboxing δεν άφησε ποτέ αδιάφορο το Instagram.

επιμελώς ατημέλητα

Ιδανική λήψη για παπούτσια με σχοινάκια ή πολλά λουριά.

καθισμένη με σταυρωμένα πόδια

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι λάθος με αυτή την κλασσική θηλυκή πόζα. Ιδανική για ένα ζευγάρι γόβες!

‘’εν ώρα δράσης’’

Δήθεν τυχαία πόζα την ώρα που προσπαθείς με κομψό πάντα τρόπο να φορέσεις τα παπούτσια σου.

απλότητα

Βρες ένα αγαπημένο σου καθαρό σημείο και τοποθέτησε με τον πιο κλασσικό τρόπο εκεί τα παπούτσια σου. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε φυσικό φως.


featured image: Who What Wear UK