Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία Bombshell, όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για μια ακόμα #MeToo ταινία. Να αφιερώσουμε όμως πέντε λεπτά στην αυτής μεγαλειότητα της Charlize Theron; Όταν όλοι φωνάζουν για ερμηνεία – Όσκαρ, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα αυτιά.

Η ταινία είναι βασισμένη στο αληθινό σκάνδαλο του 2016 με πρωταγωνιστή τον ιδιοκτήτη του καναλιού FOX, Roger Alies και την δημοσιογράφο Megyn Kelly. Η Kelly ξεκίνησε να εργάζεται στο κανάλι το 2004 δείχνοντας από την πρώτη στιγμή το ταλέντο και τις ικανότητες της. Κανείς τότε δεν ήξερε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έμεινε στο κανάλι για περισσότερο από μια δεκαετία μέχρι που το 2016 ξεκίνησε η μεγαλύτερη ιστορία που σήμερα θεωρείται σκάνδαλο. Η ίδια είχε προκαλέσει ήδη αντιδράσεις με τα σχόλια της κατά του Donald Trump. Έτσι, όταν το 2016 ακούστηκαν οι πρώτες φήμες ότι ο Alies παρενοχλεί γυναίκες σεξουαλικά, εκείνη ήταν εκεί να το επιβεβαιώσει. Λίγες μέρες αργότερα, ο Alies αναγκάστηκε να δηλώσει την παραίτηση του. Η Kelly έκανε μια καινούρια αρχή στο κανάλι NBC.

Τι συνέβη όμως κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης του σκανδάλου; Πώς αντιμετώπισαν οι άλλοι την Kelly και πως εκείνη βγήκε μπροστά και μίλησε ανοιχτά; Αυτά τα θέματα αγγίζει η νέα ταινία των δημιουργών του The Big Short. Σε όλη αυτή την ιστορία κομβικό ρόλο παίζουν η Nicole Kidman και η Margot Robbie. Επίσης -κάπως- αγνώριστες για τις ανάγκες του ρόλου, προσπαθούν να τους βάλουν όλους στη θέση τους.

Η Megyn Kelly κυκλοφόρησε μάλιστα την αυτοβιογραφία το 2016 με τίτλο “Settle for More“. Εκεί περιγράφει όλα όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες του καναλιού. Και όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους οι υπεύθυνοι πάντοτε την γλίτωναν. Τώρα το πως το makeup της Charlize Theron έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να νομίζεις ότι παίζει η Kelly στην ταινία, είναι άλλο θέμα. Πάντως αυτό που ήθελαν το κατάφεραν.

Όλοι μιλούν για μια από τις πιο καλές ταινίες της χρονιάς, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου. Μένει να δούμε αν οι προβλέψεις θα επιβεβαιωθούν. Βέβαια, ακούγοντας Billie Eilish στο τρέιλερ, δεν μπορούμε να πέσουμε και τόσο έξω.