Αν αγαπάς τα hairclips με πεταλούδες, τα face glitters και τα διάφανα lip gloss, τότε είσαι ένα άξιο κορίτσι των 90’s. Όπως κάθε κορίτσι των 90’s κι εσύ θα θυμάσαι τις αγαπημένες πλαστικές θήκες για μακιγιάζ Caboodles, οι οποίες έχουμε τη χαρά να σου πούμε ότι επανέρχονται.

Could this picture BE any more 90’s?! #Fabulous

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caboodles Official (@realcaboodles) στις

Πρόκειται για μια τάση από το παρελθόν που επανήλθε και σου λύνει τα χέρια στην οργάνωση των καλλυντικών σου. Μπορείς πολύ εύκολα να τις βρεις στο Urban Outfitters, όπως επίσης και στο Amazon, σε υπέροχα παστέλ χρώματα όπως: ροζ, πράσινο και μωβ. Το μέγεθος της θήκης είναι λίγο μικρότερο απ’ αυτό που είχαμε στα 90’s. Και παρόλο που η ποσότητα των καλλυντικών σου αυξήθηκε (κατά πολύ) είναι ο πλέον ιδανικός χώρος να τοποθετήσεις σε σειρά τα eyeliners σου, τα μολύβια σου και τα ρουζ σου και έτσι να μην τα ψάχνεις μανιωδώς κάθε φορά που πρέπει να ετοιμαστείς γρήγορα.

Could this picture BE any more 90’s?! #Fabulous Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caboodles Official (@realcaboodles) στις

Ίσως να είχες ξεχάσεις τα Caboobles, ίσως να μην τα είχες γνωρίσει και ποτέ  αλλά τώρα ήρθε να τα (ξανά)ανακαλύψεις και να τα λατρέψεις!

featured image: babble.com