Το πιο δημοφιλές hairstyle της δεκαετίας του ’80 επιστρέφει και πολλές αγαπημένες μας stars έχουν βάλει το λιθαράκι τους για την επιστροφή αυτή.

Η Emma Stone με την εμφάνισή της στο La la land καθώς και η πασαρέλα του Off-White για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2008 με έμπνευση από το στυλ και την αισθητική της Lady D, έφεραν στο προσκήνιο αυτό το ξεχασμένο μέχρι πρότινος.

Βέβαια η διαδικασία δημιουργίας της περμανάντ δεν είναι αυτή ακριβώς που ξέρουμε. Πολλά κομμωτήρια στο Los Angeles έχουν υιοθετήσει πρακτικές που δεν δίνουν αυτό το στημένο αποτέλεσμα, αλλά ένα πιο natural look.

Ας θυμηθούμε, όμως, όλες εκείνες τις προσωπικότητες που έβαλαν την περμανάντ στις ζωές μας.

Barbra Streisand

Από το ντεμπούτο της ως Katie Morosky στο “The Way We Were” το 1973, Katie Morosky, η Barbara Streisand σύστησε την περμανάντ και την καθιέρωσε καθ′όλη τη διάρκεια των 80s.

Whitney Houston

Παραδέξου ότι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η εμφάνιση της Huston στο video clip του “I Wanna Dance with Somebody” το 1987. Με ένα φόρεμα με μανίκι και έχοντας ένα μακιγιάζ αποτελούμενο από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές σκιές ματιών, το μόνο σίγουρο είναι ότι απογείωσε το hairstyle που εκπροσωπούσε.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.
photos: el.ozonweb.com