Ακόμα και αν δεν έζησες την τρέλα των 90s με τα δερμάτινα, βελούδινα ή τα πολύχρωμα πλαστικά τσόκερ, σίγουρα τα έχεις γνωρίσει τώρα αφού τα έχεις δει στην Kendall Jenner στην Gigi Hadid αλλά και σε άλλα φέημους εντ πρίτι κορίτσια. Και ύστερα ήρθε το layering.

Desktop86

Το layering και στα κοσμήματα, όπως ακριβώς η τάση κυριάρχησε τον προηγούμενο χειμώνα στα ρούχα. Και είναι τόσο φανταστικό. Γιατί έχει την εξής λεπτομέρεια∙  το άγριο, λιτό, αμφιλεγόμενο, και πολλές φορές μαύρο, τσόκερ συνδυάζεται και κομποζάρει με λιτά λεπτά κοσμήματα, συνήθως χρυσά, και έτσι συγκλονιστικά αποτελέσματα δημιουργούνται.

tumblr_o7sxceluvB1v1plcdo1_500

Από τη μία πλευρά η «γαλλική» κομψότητα της κλασικής αλυσίδας, από την άλλη η «λονδρέζικα» αισθησιακή κορδέλα στο λαιμό, που φαντάζει στα μάτια του τρίτου τόσο σφιχτή (τύπου ένα τσικ από το να σου προκαλέσει ασφυξία) και αυτό για κάποιο λόγο είναι τόσο σέξι όσο και όμορφο και αυτά τα δύο συνυπάρχουν σχεδόν μαεστρικά. Και όλο αυτό καταλήγει να είναι ένα παιχνίδι «συνειρμών» και αντιφατικών καταστάσεων.

tumblr_o58escRWAr1qlwx7vo1_500

Όλα αυτά είναι η μόδα. Και ακόμη περισσότερα. Συμπερασματικά.

Υιοθετούμε τη νέα τάση από το πρωί μέχρι το βράδυ και αναδεικνύουμε αυτό το καλοκαίρι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του γυναικείου σώματος, το λαιμό.

tumblr_o7hlyp9YuQ1ues86so1_500