Έλληνες bloggers που μας αρέσουν πολύ, συστήνονται, φωτογραφίζονται και απαντούν σε μερικές σύντομες ερωτήσεις.

Οι βασικές απολαύσεις της ζωής μας: Μόδα, ομορφιά, φαγητό και ταξίδια. Άνθρωποι που εμπνέονται από εικόνες, γεύσεις, ταξίδια, μυρωδιές, μουσικές, με τη σειρά τους μας εμπνέουν και εμάς, να δοκιμάσουμε, να ταξιδέψουμε και να εκφραστούμε με τον δικό μας τρόπο.

_MG_0796
Cocktail maxi Kimono by Nidodileda

beauty

Who: Σουζάνα Κεγγίτση

What: Fashion & Beauty editor

Why: www.faysbook.gr & www.glowbox.gr

Τι είναι τελικά ομορφιά; Ψάξε την ομορφιά στα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου, στον χαρακτήρα, το βλέμμα και το χαμόγελο σου. Γιατί πραγματική ομορφιά δεν είναι η αλαβάστρινη επιδερμίδα, ούτε τα τέλεια μαλλιά και νύχια.

Ποιο προϊόν είναι το ιδανικό για review; Λατρεύω τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς. Η τελευταία μου εμμονή είναι το λάδι ενδυνάμωσης βλεφαρίδων με κερί μέλισσας και καστορέλαιο της Δήμητρας Γουλά. Ενδυναμώνει, θρέφει και μεγαλώνει ακόμη και τις πιο αδύναμες βλεφαρίδες.

Ποιο είναι το pro tip σου; Τα beauty tips μου είναι old school: πάντα κοιμόμαστε με καθαρή επιδερμίδα, ξυπνάμε με αντηλιακή προσώπου χειμώνα-καλοκαίρι και πίνουμε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό μέσα στην ημέρα.

Ποιο είναι το pro τρικ σου; Θέλεις να κάνεις το τέλειο sleek ponytail για τις καλοκαιρινές σου βόλτες αλλά οι φύτρες σου δεν… συνεργάζονται; Βάλε λακ σε μία παλιά οδοντόβουρτσα και χτένισε προς τα πίσω τα τριχάκια που πετάνε.

_MG_0955
Jumpsuit από προσωπική συλλογή

Who: Μάρα Σαμαρτζή

What: Beauty Vlogger

Why: youtube: MyGreekBurlesque & MyBurlesque

Τι είναι τελικά ομορφιά; Η ομορφιά είναι όμορφη ψυχή και όχι το όμορφο πρόσωπο. Υπάρχουν όμορφες κινήσεις και όμορφα βλέμματα, όχι όμορφη μύτη και γόνατα. Εξάλλου όπως είχε πει και ο Προυστ ” Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία”.

Ποιον προϊόν είναι το ιδανικό για review; Το λάδι καρύδας. Είναι ένα αγνό προϊόν που αποτελεί βάση για πολλά καλλυντικά και έχει άπειρες ιδιότητες.

Ποιο είναι το pro tip σου; Το χαμόγελο είναι το μυστικό μας όπλο. (μετά το λάδι καρύδας)

_MG_0836
The Lovers bustier & striders high waisted trousers by Karavan

Who: Εύη Γεωργίου

What: Beauty blogger

Why: allthingsyouare.blogspot.com

Τι είναι τελικά ομορφιά; Ομορφιά είναι τα όνειρα, η αναζήτηση της αισθητικής, η αυτοπεποίθηση, η διαφορετικότητα και ο κόντρα ρόλος στα πρέπει σου. Ομορφιά είναι το λαμπερό δέρμα και το φωτεινό βλέμμα.

Ποιον προϊόν είναι το ιδανικό για review; Το προϊόν που είναι ιδανικό για αξιολόγηση και παρουσίαση είναι αναμφισβήτητα αυτό που σχετίζεται με την κρεμική περιποίηση. Παρατηρείς τη διαφορά μέρα με τη μέρα και καταγράφεις.

Ποιο είναι το pro tip σου; Το tip μου δεν είναι pro είναι όμως δοκιμασμένο ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες. Καλός καθαρισμός προσώπου, σωστή ενυδάτωση, πολύ νερό και αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι.

Ποιο είναι το pro trick σου; Το pro trick μου αφορά τα υγιή μαλλιά και σχετίζεται με τη μάσκα. Για να είναι δραστική την ξεπλένω σε 2 δόσεις. Πρώτα με χλιαρό νερό αφήνοντας μέρος της μάσκας και κατόπιν όλη με κρύο νερό. Έτσι κλειδώνονται όλα τα συστατικά της στην τρίχα.

Διάβασε την παρουσίαση των Fashion Bloggers εδώ

Ευχαριστούμε θερμά την Schwarzkopf Professional και την Nak shoes

Φωτογραφίες: Μαρίνα Δαγρέ

Make up | Hair: Ελισάβετ Φώτου | Γιάννης Μιχαλέλης