Τι εννοώ με τον τίτλο “The Hair band Situation”; Πολύ απλά την μεγάλη μανία της εποχής μας να χρησιμοποιούμε οτιδήποτε για να διακοσμήσουμε το κεφάλι μας και φυσικά να έχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Λαστιχάκια, τσιμπιδάκια, μπαντάνες, στέκες, κορδέλες και άλλα 300 πράγματα είναι αυτά που ολοκληρώνουν την ανάγκη μας για όμορφα μαλλιά.

Η κάθε κοπέλα έχει το δικό της προσωπικό στιλ και φυσικά δεν θα μπορούσα να τα καλύψω μέσα σε ένα άρθρο αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να μείνετε όλες ικανοποιημένες και ίσως να πάρετε και λίγη έμπνευση (εγώ πάντως όσο το έγραφα πήρα)!

The skater girl

skater girl 1-savoir ville

Πρόκειται για το πιο χαλαρό χτένισμα που μπορείτε να κάνετε και απλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μία μπαντάνα ή ένα καπέλο ή κάποιο αυτοσχέδιο στεφάνι. Φυσικά το look θα πρέπει να είναι messy.

skater girl 2-savoir ville skater girl 3-savoir ville

Tip: Όλες είχαμε μία polo τσάντα στη ζωή μας. Αν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να έχεις κρατήσει το μαντήλι που είχε μαζί η τσάντα τότε you are in a good way…

Boho Vibe

boho vibe 1-savoir ville

Κατά τη γνώμη μου αυτό το στιλ είναι το πιο cozy από οτιδήποτε μπορεί να κάνει μία γυναίκα στα μαλλιά της. Από μόνο του σου δίνει την αίσθηση του καλοκαιριού και την ξεγνοισιάς, οπότε η τελειότητα και πάλι δεν είναι το κύριο σημείο και εδώ. Και πάλι λουλούδια, αληθινά ή όχι- αποφασίζετε εσείς- και μαντήλια πρωταγωνιστούν. Επίσης σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε τα ίδια σας τα μαλλιά κόσμημα, εάν φυσικά είναι μακριά, κάνοντας τα πλεξούδες. Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχετε ένα επιτυχημένο boho αποτέλεσμα είναι οι ανάλαφρες μπούκλες λες και έχετε βγει από τη θάλασσα. Για να το πετύχετε αυτό υπάρχουν δύο τρόποι:

  •  ο πρώτος είναι να κάνετε μικρά μπουκλάκια με το ψαλίδι για τα μαλλιά
  • ο δεύτερος και πιο “ανώδυνος”, κυρίως για τα μαλλιά και έπειτα για τα χέρια σας, είναι να χρησιμοποιήσετε το σπρέι με αλατόνερο της σειράς Surf της bumble and bumble ή για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσετε όλη την σειρά η οποία θα σας δώσει αυτές τις υπέροχες μπούκλες ακριβώς αφού βγείτε από το μπάνιο σας (και όχι από τη θάλασσα)!

boho vibe 2-savoir villeboho vibe 3-savoir ville

It’s a chic world

chic world 1-savoir ville

Για τις κοπέλες που είναι του πιο κλασσικού υπάρχουν επίσης ατελείωτες επιλογές που μπορούν να διαλέξουν να βάλουν στα μαλλιά τους από το πρωί μέχρι το βράδυ!

chic world 2-savoir ville

chic world 3-savoir ville chic world 4- savoir villechic world 5-savoir ville

εικόνες: pinterest