Μετράς τις φορές που έκανες την υπέρβαση και γράφτηκες στο γυμναστήριο αλλά τα παράτησες. Τις φορές που είπες “θα βγω για τρέξιμο” αλλά έκανε κρύο ή προτίμησες να μείνεις με τις πυτζάμες σου. Τις φορές που όντως σηκώθηκες να κάνεις γυμναστική στο σπίτι, αλλά δεν ήξερες τι πρέπει να κάνεις. Τις φορές που έβαλες τα βίντεο στο ΥouΤube αλλά σου φάνηκαν δύσκολα ή βαρετά.

Μην τρελαίνεσαι. Είναι απόλυτα λογικό. Λογικό όμως είναι και να συνεχίζεις να έχεις την απαίτηση από τον εαυτό σου να πάρει τη fitness στροφή που ονειρεύεσαι τόσο καιρό. Θέλεις να χτίσεις το σώμα που εμπνέει υγεία και δύναμη.

Το fitness πλέον είναι παραπάνω από trend, είναι τρόπος ζωής

Και όσοι το ακολουθούν, σπάνια επιστρέφουν σε συνήθειες όπως διατροφή βασισμένη σε junk food και delivery και καθιστική ζωή. Για να πάρεις την απόφαση που γυρνοφέρνεις στο κεφάλι σου, χρειάζεσαι κίνητρο. Για τον καθένα το κίνητρο είναι μοναδικό, πηγάζει από μέσα του. Πολλές φορές όμως δεν είναι αρκετό, καθώς οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής δεν επιτρέπουν χάσιμο χρόνο για γυμναστήρια ή studio γυμναστικής. Έχεις λίγο χρόνο και αυτός είναι πολύτιμος. Γι’αυτό χρειάζεσαι και κάτι ακόμα εκτός από κίνητρο. Μία ρουτίνα γυμναστικής που δεν θα σου κόβει το πρόγραμμα της μέρας σου στα δύο, ούτε θα σου τρώει χρόνο από δραστηριότητες ή τον ύπνο σου.

Μία είναι η λύση: γυμναστική στο σπίτι. Μα, θα πεις, το έχω δοκιμάσει και αυτό. Μόνο που αυτή τη φορά, με βοηθητικά όργανα και συγκεκριμένες οδηγίες, θα ξέρεις ακριβώς τι πας να κάνεις.

Ολική εκγύμναση που σέβεται το σώμα

Για να πετύχεις αυτό το γεροδεμένο κορμί που θες, υπάρχουν όργανα που σου “λύνουν” τα χέρια. Από την άνεση του σπιτιού σου, με το Core Shaper, μπορείς να δοκιμάσεις ασκήσεις για τους άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς, για μηρούς και γλουτούς, ραχιαίους, στήθος και ώμους. Διαθέτει υποβοηθούμενα καθίσματα, φιλικά προς τα γόνατα, μετατρέποντας την γυμναστική εμπειρία σε παιχνιδάκι. Οι δυνατότητες όμως δεν τελειώνουν εδώ. Για πριν και μετά την ενδυνάμωση, μπορείς να κάνεις stretching και αποθεραπεία αντίστοιχα, με τους ειδικούς κυλίνδρους και λάστιχο ενδυνάμωσης, ή ακόμα, να απολαύσεις myofascial μασάζ. Αν σου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στη μέση ή τα γόνατα, ή η ευλυγισία σου χωλαίνει, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις όλα με αυτό το όργανο, την ώρα που θες και στο μέρος που επιλέγεις.

gymnastiki
starkstores.gr

Κοιλιακοί με το όργανο που έχουν εμπιστευτεί παραπάνω από 15.000 άνθρωποι στην Ελλάδα

Και ποιος δεν ονειρεύεται κοιλιακούς; Αρκεί μόνο να έχεις θέληση να δουλέψεις τους κοιλιακούς σου. Με το Total Crunch, ένα όργανο πλήρους εκγύμνασης, θα σου γίνει παιχνιδάκι. Όχι μόνο θα αποκτήσεις το six pack που όλο λες ότι θες, αλλά παράλληλα θα γυμνάσεις όλο το σώμα και θα αποκτήσεις σωστή στάση σώματος. Με μια πλήρη και συνεχόμενη κίνηση, σταθεροποιείς και ανορθώνεις τους γλουτούς σου, γυμνάζεις και δυναμώνεις τα χέρια σου, αποκτάς πιο λεπτή μέση και τονωμένη πλάτη. Αλλά πάνω από όλα, την επίπεδη κοιλιά που ζητούσες. Δοκιμασμένα, βλέπεις αποτελέσμα ακόμα και χρησιμοποιώντας το μόνο μία φορά την εβδομάδα. Το έχουν ήδη εμπιστευτεί στην Ελλάδα πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες άνθρωποι, ενώ παγκοσμίως οι πωλήσεις του φτάνουν στα εκατομμύρια. Είναι η ώρα και εσύ να μπεις στη διαδικασία της εύκολης και αποτελεσματικής γυμναστικής.

   
gymnastiki
jmldirect.com

Καύση λίπους και θερμίδων

Ωραία όλα αυτά, αλλά ο οργανισμός αργεί να κάψει το περιττό λίπος χωρίς αερόβια άσκηση. Χρειάζεται ενέργεια και τόνωση από μια άσκηση με έντονη κίνηση. Για να το πετύχεις πειραματίσου με όργανα, όπως το Vitarid-R, το στατικό ποδήλατο που είναι ιδανικό για εκγύμναση και κάψιμο πολλών θερμίδων. Είναι εντυπωσιακή η ταχύτητα των αποτελεσμάτων που μπορείς να πετύχεις μόνο με λίγη ώρα καθημερινά με το στατικό ποδήλατο. Συστήνεται για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους σώματος, καθώς είναι εύκολο στη χρήση και στη μετακίνηση.

   
gymnastiki
starkstores.gr

Φέρσου έξυπνα σχετικά με τη γυμναστική. Κάνε την άσκησή σου, όπως εσύ θες και όπως νιώθεις πιο άνετα. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να δεσμευτείς σε αυτό. Και να σου γίνει καθημερινή συνήθεια. Χωρίς να σε βαραίνει, χωρίς να το σκέφτεσαι δεύτερη φορά. Μόνο με χαρά και αποφασιστικότητα.

Featured photo: frantic.com