Η ταλαντούχα και υποψήφια για Όσκαρ σκηνοθέτης, Greta Gerwig, αποφάσισε το επόμενο της project να είναι ένα κλασσικό, αγαπημένο έργο και κατέληξε στο να δημιουργήσει μια νέα εκδοχή του Little Women της Louisa May Alcott. Αν δεν το γνωρίζεις, οι «Μικρές Κυρίες» είναι μια ιστορία τεσσάρων αδελφών- Amy, Jo, Beth και Meg – που ζουν με τη μητέρα τους στη Μασαχουσέτη κατά την εποχή του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου. Ο πατέρας τους είναι μακριά, δουλεύοντας ως ιερέας στον πόλεμο και έτσι τα μέλη της οικογένειας μαθαίνουν να είναι ενωμένα και να στηρίζουν ο ένας στον άλλο, ενώ αναγκάζονται να περάσουν τις πρώτες τους γιορτές χωρίς τον πατέρα τους. Το κλασσικό μυθιστόρημα έχει μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη έξι φορές, αλλά εκτός αυτού, έχει εμπνεύσει τηλεοπτικά μιούζικαλ, παιχνίδια ακόμη και όπερες. Η Gerwig σαν σκηνοθέτης της ταινίας έχει εξασφαλίσει ένα εντυπωσιακό cast.

Meryl Streep

Ενώ αρχικά είχε ακουστεί ότι θα έπαιζε την αρχηγό της οικογένειας, Marmee March, αναφέρθηκε τώρα ότι πρόκειται να ενσαρκώσει τη Josephine March, την πλούσια θεία των κοριτσιών.

Saoirse Ronan

Η Saoirse Ronan θα είναι η πρωταγωνίστρια και δεύτερη μεγαλύτερη αδελφή Josephine “Jo” March.

Timothée Chalamet

Ο Timothée Chalamet θα παίξει ένα από τα love interests της Jo, Theodore “Laurie” Laurence.

Laura Dern

Η Laura Dern βρίσκεται σε συνομιλίες για να συμμετάσχει στο cast, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα το ποιος θα είναι ο ρόλος της.

Emma Watson

Η Emma Watson άρχισε να ακούγεται στις συνομιλίες μετά την αποχώρηση της Emma Stone από το cast.

Eliza Scanlen

H απόλυτη ανακάλυψη του Sharp Objects αναμένεται να παίξει την Beth March.
featured photo: popsugar.com