Το αγαπημένο και καλοκαιρινό Bohemian συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την άνεση και το στυλ, μαζί με μια νοσταλγία από 70s. Μπορείς να είσαι boho από την κορυφή ως τα νύχια ή να υιοθετήσεις απλώς ορισμένα από τα αγαπημένα boho κομμάτια και ν’ απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις! Οι κανόνες για να το πετύχεις είναι απλοί και εύκολοι! Χρειάζεσαι κάποια βασικά boho κομμάτια (εμείς είμαστε εδώ!), χαλαρή διάθεση, ανέμελο περπάτημα και ελεύθερο πνεύμα!

go-boho-savoir ville (1)

Στα κομμάτια που θα χρειαστείς βρίσκεται οπωσδήποτε η πουκαμίσα. Ιδανικά μονόχρωμη και ακόμη καλύτερα denim! Σειρά έχει η παντελόνα. Είναι must κομμάτι, αέρινη και με ό,τι print αγαπάς! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η old time classic boho, maxi φούστα.  Αυτό το καλοκαίρι θα την βρεις σε ποικιλία σχεδίων, με ασυμμετρίες και κολακευτικά κοψίματα. Και τέλος, το γιλέκο. Διάλεξε ένα μακρύ και αέρινο ή ένα πλεκτό και στο ύψος της μέσης!

go-boho-savoir ville (2)

Για  να πετύχεις ένα ισορροπημένο boho look που δεν θα μοιάζει με dejavu της μαμάς από τα 70s, συνδύασε τα boho κομμάτια σου στο ντύσιμο με κάτι μοντέρνο, όπως open – toe μποτάκια. Μην φοβηθείς να παίξεις με τα prints και τις υφές. Τόλμησε να φορέσεις το δερμάτινο T- shirt με την παντελόνα, την denim πουκαμίσα με ένα σόρτς γεμάτο λαχούρια,  το πλεκτό γιλέκο πάνω από το maxi καλοκαιρινό φόρεμα. Προσοχή, όμως, στο mix & match! Ο συνδυασμός πολλών Patterns θα σε κάνει να μοιάζεις όντως σαν κορίτσαι των λουλουδιών από τα 70s!

Peace out!